Prințul William și Kate Middleton, marii absenți de la masa de Crăciun! De ce a luat Regina această decizie radicală

Publicat pe

Prințul William și familia sa nu vor participa, cel mai probabil, anul acesta la tradiționala masă de Crăciun a Reginei. Iată motivul pentru care a fost luată această decizie dureroasă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Prințul William și familia sa nu vor face Crăciunul alături de Regină anul acesta. Kate Middleton, soțul ei și copiii lor nu vor avea anul acesta ocazia de a participa la faimoasa masă de Crăciun a Reginei și nici la deschiderea darurilor și la tradiționala slujbă de la biserică… Lucru extrem de dureros atât pentru suverana Marii Britanii, cât și pentru nepoții și strănepoții ei.

Este pentru prima oară când Elisabeta a II-a nu va avea alături de Sărbători mare parte din familie. În fiecare an, suverana își invita copiii și nepoții pe domeniul de la Sandrigham (Norfolk), unde ea sosea cu zile bune înainte pentru a pregăti castelul de sărbătoare. Acum însă, din cauza pandemiei de coronavirus și în condițiile în care Marea Britanie se află în lockdown, planurile suveranei au fost zădărnicite.

Prințul William și familia sa, un pericol pentru Regină

Dat fiind că William și Kate Middleton au copii de vârste mici, se pare că s-a considerat că prezența acestora i-ar putea pune în pericol pe suverană și pe Prințul Philip (99), aflați în grupa de risc. Mai mult, starea de sănătate a Prințului consort este una destul de fragilă. Nu în ultimul rând, în această perioadă sunt interzise adunările extinse, așadar primele tăiate de pe listă vor fi familiile cu copii.

„Vor stabili de comun acord, însă faptul că cei mici interacționează zilnic cu alți copii este un factor care va fi luat în calcul și care va contribui la decizia Reginei”, a declarat o sursă din proximitatea familiei regale pentru publicația britanică Daily Mail.

Prințul William și Kate Middleton, marii absenți de la masa de Crăciun! De ce a luat Regina această decizie radicalăPrințul William și Kate Middleton, marii absenți de la masa de Crăciun! De ce a luat Regina această decizie radicală

Drept urmare, Prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor – George, Charlotte și Louis – își vor vedea, mai mult ca sigur, străbunicii doar online… De asemenea, nici Prințul Harry, Meghan Markle și fiul lor, Archie, nu vor putea participa la sărbătoare, din aceleași motive. Dat fiind recentul scandal creat de cartea lor biografică, dar și de contractul semnat cu Netflix, care l-a mâniat pe Prințul Charles, aceștia nu ar fi primit invitație, cu siguranță, nici dacă nu ar fi fost pandemie…

Anul acesta, după cum susțin apropiații Reginei, este posibil ca suverana și soțul ei să-i aibă drept musafiri doar pe fiii lor Prinții Charles și Edward împreună cu soțiile.

Citește și: INNA povestește tot despre relația cu Deliric: „Nu am mers pe rațiune”. Cum a reușit artistul să o cucerească / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, după ce a fost confirmată cu COVID-19: „S-a simţit foarte rău”

Citește și: Detalii șocante despre relația dintre Nadia Comăneci şi Nicu Ceauşescu, în presa italiană: „Nu era dragoste în pat, ci autentice violuri și tortură!

Citește și: O mai ții minte pe Kelly din „Familia Bundy”? Cum arată Christina Applegate la 49 de ani și cât de mult s-a schimbat

Un Crăciun trist pentru Regină

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au avut deja parte de o sărbătoare extrem de tristă în doi recent, când au aniversat 73 de ani de căsnicie. Dacă în fiecare an suverana și soțul ei au fost înconjurați de familie la aniversarea nunții lor, anul acesta a fost unul trist pentru Elisabeta a II-a și Prințul Philip… Niciunul dintre cei patru copii, opt nepoți și tot atâția strănepoți nefiindu-le alături în această zi specială.

Totuși, Regina și soțul ei au marcat momentul într-un mod special – Palatul Buckingham a dat publicității o fotografie emoționantă, care a primit în cel mai scurt timp mii de aprecieri din lumea întreagă. Elisabeta a II-a și Prințul Philip au fost surprinși împreună, admirând felicitarea primită de la nepoții lor, Prinții George, Louis și Prințesa Charlotte, alături de alte nenumărate felicitări. din păcate, anul acesta, Prințul William și familia sa nu vor petrece nici Crăciunul alături de Regină și de Prințul Philip…

Foto: Hepta, Profimedia

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter