Angelina Jolie și Brad Pitt, război total pentru cei șase copii. Actrița își dorește custodia deplină

Publicat pe

Angelina Jolie și Brad Pitt se află de mai mulți ani în proces de divorț. Lucrurile sunt destul de complicate, din cauza averii, dar mai ales a celor șase copii pe care celebrul cuplu îi are împreună. Și cum se apropie perioada sărbătorilor, lupta celor doi e din ce în ce mai aprigă, asta pentru că ambii vor să petreacă timp alături de copiii lor: Maddox, Pax, Shiloh, Zahara şi gemenii Viviene şi Knox în vârstă de 12 ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Potrivit unei surse citate de revista People, Brad Pitt este îngrijorat cu privire la faptul că fosta lui soție își dorește custodia totală asupra minorilor pentru a se muta cu ei în altă țară.

Procesul a avut mult de suferit, asta după ce Angelina Jolie a cerut schimbarea judecătorului, pe motiv că are legături personale cu fostul ei soț. Acum, Priya Sopori, un fost procuror federal şi mâna dreaptă a avocatei actriței a părăsit procesul.

S-au cheltuit sume colosale cu divorțul dintre cele două vedete. Angelina Jolie nu renunță la pretențiile sale de la Brad Pitt, mai ales în privința copiilor, motiv pentru care pompează sume excentrice în onorariile avocaților.

Angelina Jolie și Brad Pitt, război total pentru cei șase copii. Actrița își dorește custodia deplinăAngelina Jolie și Brad Pitt, război total pentru cei șase copii. Actrița își dorește custodia deplină

Mai mult, o avocată care a lucrat pentru Angelina Jolie în cazul divorțului a renunțat la colaborare, pe motiv că actrița devenise „veninoasă', asta în timp ce ea sugerase o înțelegere amiabilă. Procesul durează mult și datorită faptului că sunt audiați foarte mulți martori din partea ambelor părți. De asemenea, de caz se ocupă și psihologi specializați în comportamentul copiilor și adolescenților.

Angelina Jolie, șanse mai mari să câștige procesul decât Brad Pitt

Cu toate acestea, pare că Angelina Jolie ar câștiga custodia copiilor. Ea a invocat, la un moment dat, un moment sensibil petrecut între Maddox și Brad Pitt, din 2016, când actorul ar fi băut și și-ar fi bruscat fiul.

Citește și: INNA povestește tot despre relația cu Deliric: „Nu am mers pe rațiune'. Cum a reușit artistul să o cucerească / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, după ce a fost confirmată cu COVID-19: „S-a simţit foarte rău'

Citește și: Detalii șocante despre relația dintre Nadia Comăneci şi Nicu Ceauşescu, în presa italiană: „Nu era dragoste în pat, ci autentice violuri și tortură!

Citește și: O mai ții minte pe Kelly din „Familia Bundy'? Cum arată Christina Applegate la 49 de ani și cât de mult s-a schimbat

La scurt timp Pitt declara public că e alcoolic, dar că se tratează. Între timp, Brad Pitt a tot apărut în presa de scandal pentru apropierea de fost soție, Jennifer Aniston, dar și cu ocazia relației cu o tânără.

Pe de cealaltă parte, Angelina Jolie a fost extrem de discretă și s-a concentrat pe creșterea copiilor. Curtea va lua o decizie pe 8 decembrie, iar atunci cei doi vor afla cine, cât şi când va petrece timp cu cei şase copii şi, mai ales, dacă Angelina are dreptul să se mute cu ei departe de tatăl lor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter