Fratele și cumnata Andrei s-au îmbolnăvit de COVID-19, după filmările de Revelion! Cum se simt: "El are și astm"

Publicat pe

Momente dificile în familia Andrei Măruță! Fratele și cumnata Andrei s-au îmbolnăvit de COVID-19, după ce au participat la filmările de Revelion. Cum se simt cei doi, mai ales că fratele artistei suferă și de astm bronșic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cumnata și fratele Andrei au fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

Aurora și Săndel Mihai sunt interpreți de muzică populară și au participat la filmările de Revelion, alături de mai mulți artiști. După ce mai mulți artiști au prezentat simptome ale coronavirusului, au decis să se testeze și ei, iar rezultatul a fost pozitiv.

„Ne simțim bine”

Cei doi au precizat că au prezentat simptome ușoare și susțin că se simt bine. Aurora nu mai are gust și miros, în timp ce Săndel a făcut și febră.

'Ne simțim bine, mie mi-a dispărut mirosul și gustul. Alte simptome nu am avut, nici febră, absolut nimic. În schimb, Săndel a făcut puțină temperatură. În București l-am luat, nu pot să zic că de la fimări, că noi am fost și pe la mall, la shopping', a spus Aurora Mihai pentru starpopular.ro.

Cei doi s-au testat imediat ce au avut simptome și s-au izolat imediat, inclusiv de băiețelul lor. Cumnata Andrei a subliniat că s-au ferit pe tot parcursul anului de virusul care a făcut ravagii în lume.

„Pentru noi a fost puțin șocant”

O altă problemă, care ar putea genera complicații, ar fi că fratele Andrei suferă și de astm bronșic.

Fratele și cumnata Andrei s-au îmbolnăvit de COVID-19, după filmările de Revelion! Cum se simt: "El are și astm"Fratele și cumnata Andrei s-au îmbolnăvit de COVID-19, după filmările de Revelion! Cum se simt: "El are și astm"

'Pentru noi a fost puțin șocant, nu pentru mine cât pentru Săndel, pentru că are astm bronșic și tot ne-am ferit, am auzit și avertizările. Noi n-am fost la socrii, la părinții noștri, nu ne-am vizitat aproape tot anul. Foarte rar s-a întâmplat, și de la distanță, protejați, și uite că am luat virusul la București', a mai transmis Aurora Mihai.

Printre artiștii care au mai participat la filmările de Revelion și care au fost confirmați cu noul coronavirus se mai numără Maria Ghinea, Steliana Sima, Marian Haiducu.

Citește și: Cum au ales Andra și Cătălin Măruță să-și educe copiii:”Nu credem în răsfăț. Spunem cu fermitate nu”. Se gândesc să facă un reality-show / EXCLUSIV

Citește și: Andra și Cătălin Măruță dezvăluie secretele unei căsnicii de 12 ani:”Nu ne blocăm în certuri”. Cum au depășit greutățile în relație / EXCLUSIV

Citește și: Augustin Viziru, primele declarații înainte de finala Ferma 2020:„Nu plec capul în fața nimănui, nu tolerez și nu fac compromisuri'/ EXCLUSIV

Citește și: Un nou cuplu în showbiz!Iuliana Luciu și Cristi Mitrea sunt împreună

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter