Analia Selis a vorbit despre motivele care au dus la divorț: "El a ajuns să fie într-un fel care nu era de acceptat, în viață"

Publicat pe

Despărțirea dintre Analia Selis și Răzvan Suma a luat prin surprindere pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât, timp de 17 ani, au format o familie frumoasă. Iată ce mărturisește artista despre relația cu soțul ei și motivele care au dus la divorț!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vestea separării de violoncelistul Răzvan Suma a venit ca un șoc pentru fanii artistei. Cei doi aveau o căsnicie de 17 ani și doi copii minunați și, aparent, nimic nu anunța acest deznodământ. Artista a confirmat însă e contul ei de socializare că ea și soțul ei nu mai formează un cuplu.

Ea spune că nu va părăsi România, doar pentru că acum nu mai este căsătorită cu un român, ci din contră, se va bucura și mai mult de țara care i-a oferit foarte multe momente și oameni de neprețuit. Din păcate însă, mariajul cu Răzvan suma, încheiat urât, i-a lăsat un gust amar Analiei Selis…

Ce îi reproșează Analia Selis lui Răzvan Suma

Artista susține că împăcarea cu soțul ei nu este o opțiune, în pofida faptului că au doi copii mici, menționând că… „Nu mai sunt capabilă să simt nimic pentru Răzvan”.

Analia Selis a povestit, de altfel, într-un interviu pentru Impact, care sunt motivele care au dus la divorț și ce a determinat-o să ia această decizie radicală.

„Mă consider un om bun, cu principii, coloană vertebrală, respectuos, așa am abordat căsnicia mea tot timpul. Cred (ferm) că am procedat cu fostul meu soț într-un mod cât se poate de corect de la cap până la coadă. Oamenii au nevoie să caute tot timpul un vinovat, eu nu cred în acest aspect. Trăim într-o viață în care oamenii procedează bine sau rău cu noi și noi avem tot timpul puterea să permitem sau nu acest lucru. Nu știu de ce se despart cuplurile, eu m-am despărțit de Răzvan pentru că el a ajuns să fie într-un fel care, după principiile mele, nu era de acceptat în viață. Iubirea durează o veșnicie când o ai înăuntru și o hrănești cu un tratament bazat pe respect, principii, bun-simț, atunci ea eventual se schimbă, dar nu se termină niciodată.

Citește și: Augustin Viziru, primele declarații înainte de finala Ferma 2020: „Nu plec capul în fața nimănui, nu tolerez și nu fac compromisuri”/ EXCLUSIV

Citește și: Manuela Hărăbor, declarație sfâșietoare despre fiul său bolnav de autism: „Este extrem de complicat să ţii în casă un copil cu retard, uneori clachez!”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Lavinia Tatomir, văduva lui Adrian Pintea. Au trecut 13 ani de la moartea marelui actor

Citește și: Cum se simte Gheorghe Visu, infectat cu COVID-19, după o săptămână în spital: „A mai fost internat din cauza problemelor la plămâni”

Dacă nu există respect, principii, bun-simț, atunci se termină totul, nu numai iubirea, totul! Ajungi să te usuci de toate sentimentele posibile, sentimentele bune sau rele, dar lucrul ăsta nu trebuie privit ca un eveniment trist, este doar o fantastică consecință a unui tratament bazat pe minciună, lipsă de respect, lipsă de umanitate, lipsă de bun-simț. Când corpul și sufletul tău trec printr-o atrofiere sentimentală datorită lipsei de umanitate înseamnă că ești o persoană cât se poate de obiectivă”, a mărturisit Analia Selis pentru sursa citată.

Analia Selis a vorbit despre motivele care au dus la divorț: "El a ajuns să fie într-un fel care nu era de acceptat, în viață"Analia Selis a vorbit despre motivele care au dus la divorț: "El a ajuns să fie într-un fel care nu era de acceptat, în viață"

Despărțirea s-a produs acum un an!

Chiar dacă vestea divorțului celor doi a fost făcută publică abia acum, Analia Selis și Răzvan Suma nu mai formează un cuplu de anul trecut.

„Despărțirea s-a întâmplat pe 1 decembrie anul trecut. Încă nu am divorțat, urmează sigur. Anul trecut a fost determinant și undeva în luna noiembrie am realizat că ceea ce trăiam nu era pentru mine. Eu am luat hotărârea. Au fost certuri, perioade de up and down, dar nu în fața copiilor. Cred că dacă nu o luam eu, nu se întâmpla’, a spus Analia Selis la o emisiune tv.

Întrebată dacă Răzvan Suma și-a refăcut acum viața cu altcineva, vedeta a declarat că nu vrea să discute despre acest subiect.Analia Selis a mărturisit însă că ea și artistul se ajută în continuare cu creșterea copiilor. Aceștia au fost șocați de vestea dată de părinții lor.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter