Cum se simte Gheorghe Visu, infectat cu COVID-19, după o săptămână în spital: "A mai fost internat din cauza problemelor la plămâni"

Publicat pe

Detalii de ultimă oră despre Gheorghe Visu! Cum se simte actorul, după ce s-a infectat cu COVID-19 și se află la ATI, la Spitalul Matei Balș.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vești îmbucurătoare despre actorul Gheorghe Visu. Se pare că la acest moment starea sa este stabilă și nu ar mai fi în pericol.

Gheorghe Visu a ajuns de urgență la spital în urmă cu mai puțin de o săptămână și ar fi internat la Terapie Intensivă, fără să fie intubat, potrivit spuselor colegei sale de scenă, Carmen Tănase.

Artistul suferă de o boală cronică la plămâni, motiv pentru care COVID-19 i-a afectat organismul atât de tare.

 Cârlan bătrăn atașat la perete… îmbătat de oxigen noaptea ca privighetoarele noaptea', transmitea Gheorghe Visu pe rețelele de socializare în urmă cu câteva zile.

Carmen Tănase: „Are o boală cronică de plămâni”

Carmen Tănase a vorbit despre starea actorului de sănătate în urmă cu câteva zile.

'În primul rând, nu este rău. Geo este un om foarte discret, nu-i place să se vorbească despre el în presă. Eu nu am liber de la familia lui să discut despre această situație. Eu nu sunt nici soția, nici sora și nici mama lui Gheorghe Visu.

Dar, în orice caz, stați liniștiți, nu este la Terapie Intensivă, nu este intubat. Este un om care are o boală cronică de plămâni, este de notorietate treaba asta, este normal că este mai sensibil la asta decât un om care nu are nimic. El a fost în spital când juca în Inimă de țigan sau la Regina din cauza problemelor la plămâni, e normal să fie mai afectat', spunea Carmen Tănase pentru fanatik.ro.

Citește și: Gheorghe Visu este internat la Institutul Matei Balş.Actorul ar fi pozitiv la COVID-19

Citește și: Gheorghe Visu, internat în spital și conectat la oxigen. Carmen Tănase:”Are probleme pulmonare mai vechi”

Citește și: Primele poze cu fiica fostului Principe Nicolae și a Alinei Binder.Au făcut un pictorial pentru o revistă franceză!

Citește și: Jo și Juno s-au despărțit definitiv. Primele declarații ale cântăreței:„Am greșit'

Gheorghe Visu are o boală cronică de plămâni

Gheorghe Visu se confruntă de ani de zile cu probleme la plămâni. În urmă cu 10 ani, actorul a fost internat în spital, după ce medicii l-au diagnosticat cu pneumotorax. Aceasta este o boală ce constă în acumularea de aer sau gaze în cavitatea pleurală.

Cum se simte Gheorghe Visu, infectat cu COVID-19, după o săptămână în spital: "A mai fost internat din cauza problemelor la plămâni"Cum se simte Gheorghe Visu, infectat cu COVID-19, după o săptămână în spital: "A mai fost internat din cauza problemelor la plămâni"

La acea vreme, actorul a ajuns pe masa de operație din cauza problemelor de la plămâni. După operație, el a renunțat și la un viciu mai vechi, fumatul. Gheorghe Visu are nevoie de încurajarea fanilor. Iată care este mesajul lui, postat pe Facebook: ‘Cârlan bătrân ataşat la perete…îmbătat de oxigen noaptea ca privighetoarele hoaţele.

De-a lungul timpului acesta s-a mai confruntat cu astfel de probleme și a ajuns de mai multe ori la spital.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter