Jo și Juno s-au despărțit definitiv. Primele declarații ale cântăreței: „Am greșit”

Publicat pe

Jo și Juno păreau extrem de îndrăgostiți și toată lumea credea că urmează să facă pasul cel mare și să își ducă relația la un nou nivel. Cei doi s-au mai despărțit o dată, însă au reușit să treacă peste neînțelegeri de dragul sentimentelor dintre ei. De data aceasta, se pare că cei doi artiști și-au spus adio definitiv.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După doi ani în care trăit și bune și mai puțin bune, Jo și Juno au decis să pună punct definitiv relației lor. Cei doi și-au mai acordat o șansă după ce s-au despărțit prima oară, însă ruptura a fost prea mare ca povestea lor de dragoste să reziste.

Cântăreața a făcut declarații despre despărțirea lor și a spus că a greșit atunci când și-a afișat relația cu Jo. În plus, ea vrea să se concentreze pe carieră și este fericită că are prietenii și familia aproape. Cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare și au șters toate pozele în care apăreau împreună.

'Îmi doresc foarte mult ca dintr-un anumit punct al vieții mele să țin foarte privată viața personală. Am greșit că am făcut-o mai publică decât trebuia. Sunt foarte împlinită, am oameni care sunt în jurul meu. Nu o să stresez oamenii cu poveștile mele mai puțin fericite. Mă bucur că am familia fericită și o am aproape, în rest nu contează absolut nimic.', a declarat Jo pentru Antena Stars.

Cei doi s-au despărțit, însă colaborează în continuare pentru diferitele proiecte muzicale în care sunt implicați. Cu toate că nu vrea să întristeze pe nimeni cu momentele mai puțin fericite din viața ei, Jo pare că își transmite sentimentele cu ajutorul muzicii. Piesa pe care a lansat-o după despărțirea de iubitul ei spune foarte multe.

'Іubіrеа mеа/ Dе се mа lаѕі tu ѕа mа іnес іn lасrіmі/ Іubіrеа mеа/ Dе се nе іubіm numаі сu fос ѕі раtіmі/ Іubіrеа mеа/ Dе се аі ѕесаt іnіmа mеа сu tоtul/ Іubіrеа mеа/ Аr vrеа ѕі еа іubіrеа tа/ Eu vreau sa-ti dau totul din mine/ Iti dau sufletul, iti dau iubire/ Eu vreau sa-ti fie tie bine/ Si tu te gandesti numai la tine', sunt câteva dintre versurile piesei.

Jo și Juno s-au despărțit din nou, la scurt timp după împăcare

La mai bine de o lună de când au anunțat că s-au despărțit, Jo și Juno și-au dat seama că nu sunt pregătiți să trăiască unul fără celălalt. Au analizat ce a greșit fiecare și sentimentele pe care încă și le mai poartă i-au determinat pe cei doi artiști să mai dea o șansă relației lor.

„Cred că greșeala noastră a fost că am ales să ne facem publică viața asta personală și acum trebuie să dăm socoteală de fiecare dată. Poate ne-am maturizat. Ca în orice cuplu, există și momente mai puțin plăcute… Nu am fost… despărțiți… Am considerat că e firesc și normal să mai luăm o gură de aer.

Jo și Juno s-au despărțit definitiv. Primele declarații ale cântăreței: „Am greșit'Jo și Juno s-au despărțit definitiv. Primele declarații ale cântăreței: „Am greșit'

Ne-am sufocat un pic pentru că ne-am iubit și ne iubim foarte mult. Ne-am sufocat pentru că nu am știut să gestionăm lucrurile astea. Ne-am sufocat pentru că nu am știut cum să facem să fie bine. Noi doi ani jumătate cât am fost împreună ne-am sufocat încontinuu. Stăm împreună, dar nu trebuie să stăm numai împreună‘, a declarat Jo, la momentul respectiv.

Juno a consolat-o după despărțirea de Randi

Alex Stanciu, Juno, cum e cunoscut în lumea cântăreților, este tânărul în brațele căruia Jo își găsise fericirea după ‘despărțirea de Randi.

Citește și: Mihaela Rădulescu spune adevărul despre relația cu Felix Baumgartner, după șase ani de iubire: „Am stat foarte mult despărțiți'

Citește și: Gestul surprizător făcut de George Burcea, cu ocazia onomasticii Andreei Bălan. Detaliul neobservat până acum în fotografii

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă, bătuți cu bestialitate! Care a fost motivul conflictului: „Era să-l omoare'

Citește și: Anchetă în Argentina, după moartea lui Diego Maradona. Medicul personal al fotbalistului ar putea fi acuzat de omor prin imprudență

În urmă cu puțin timp, cei doi erau extrem de fericiți și păreau că au în față un viitor luminos.

Am momente de gelozie, eu zic că nu sunt absurdă, dar am momentele meleNu sunt neapărat geloasă, dar sunt posesivă. Uneori eu pot să fiu geloasă atât pe mama lui, cât și pe sora lui. Este doar al meu și punct', a spus Jo.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter