(P) Top 5 aplicații gratuite de budgeting și economii

Publicat pe

Cine nu s-a apucat încă de budgeting ar trebui să își revizuiască prioritățile. Există un număr infinit de resurse gratuite pe internet care să vă ajute să porniți pe această călătorie din care aveți doar de câștigat, trebuie doar să profitați de acestea. Poate cele mai utile instrumente sunt aplicațiile gratuite create de experți cu scopul de a vă ajuta în demersurile dumneavoastră:

  1. Mint – o aplicație care a făcut înconjurul lumii și este folosită de milioane de oameni pentru controlul balanței veniturilor și cheltuielilor personale. Aceasta își face singură update-urile necesare, formează categorii de cheltuieli și creează o imagine în timp real a balanței tale financiare fără ca tu să depui vreun efort. De asemenea, te anunță atunci când depășești limita de cheltuieli. 
  2. EveryDollar – o aplicație gratuită care are marele avantaj de a fi foarte ușor de folosit. Majoritatea utilizatorilor au mărturisit că au reușit să creeze un plan de budgeting în mai puțin de 10 minute de la instalare. EveryDollar a fost creată pentru utilizatorii strategiei de „zero-budgeting', adică pentru cei care au o direcție bine stabilită pentru fiecare bănuț câștigat. Cei care doresc să investească mai mulți bani pot cumpăra versiunea pro care oferă mai multe avantaje utilizatorului prin conectarea la conturile bancare. 
  3. Clarity Money – aceasta este o aplicație atât pentru budgeting, cât și pentru economii. Utilizatorii pot adăuga conturi bancare, își pot organiza și urmări cheltuielile și pot să își redirecționeze banii destinați economiilor în categorii special create pentru fiecare scop în parte. Un alt avantaj al acestei aplicații este monitorizarea abonamentelor pe care le plătim pentru diferite servicii pe Internet și de care, de foarte multe ori, uităm.
  4. Personal Capital – această aplicație de budgeting este specială pentru că, pe lângă instrumentele clasice de tracking al veniturilor și cheltuilelilor, oferă și servicii pentru cei care doresc să investească la bursă. 
  5. Goodbudget – o aplicație care este echivalentul electronic a strategiei „plicurilor'. Aceasta are un sistem de categorii în care banii obținuți sunt virați automat. Un mare avantaj pe care îl oferă este posibilitatea ca mai mulți membri să folosească un singur cont, fiind astfel ideală pentru familiile care își organizează bugetul la comun. 

Dacă încă nu v-ați apucat de budgeting și nu aveți bani puși de-o parte pentru situații dificile din punct de vedere financiar, dar vă găsiți într-un astfel de impas, puteți apela la un împrumut rapid cum sunt cele de pe site-ul https://www.17bankow.com. În acest fel veți reuși să vă rezolvați problema financiară și să obțineți liniștea de care aveți nevoie pentru a pune la cale un plan corespunzător de budgeting și organizare care poate implica sau nu una dintre aplicațiile de mai sus. 

Cei care nu sunt familiarizați cu tehnologie pot folosi cea mai bună „aplicație' existentă pe piață: pixul și coala de hârtie. Lăsând glumele la o parte, este deosebit de important să vă organizați finanțele corespunzător și să concepeți un plan de economii sustenabil. Indiferent de metoda pe care o alegeți pentru a vă organiza, peste un an vă veți mulțumi pentru decizia de a vă pune la punct finanțele personale. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter