(P) Cum poți trimite un buchet de flori persoanelor din țară chiar dacă ești plecat afară

Publicat pe

Sunt nenumărate motive pentru care unii dintre noi trebuie să stăm departe de familie și persoanele dragi, răspândiți în toate colțurile europei și nu numai. Cu ocazia zilelor de naștere sau pur și simplu când dorul devine prea puternic simțim nevoia să le arătăm dragostea pe care le-o purtăm în suflet. 

Cu puțin efort și creativitate putem să facem o surpriză plăcută chiar dacă ne aflăm la sute sau mii de kilometri distanță unii față de ceilalți. 

Indiferent de țară unde locuiești pentru moment: Anglia, Germania, Franța sau Statele Unite, datorită evoluției internetului,  ai posibilitatea să fii mai aproape de persoanele dragi ca nicioadata.

Floraria online Bloomeria.ro îți dă posibilitatea cu doar 2 clickuri să trimiți oriunde în București și Ilfov un minunat buchet de flori împreună cu o cutie de bomboane sau o sticlă de vin ori șampanie, persoanelor dragi. Ai la dispoziție sute și sute de buchete de flori, flori proaspete și parfumate gata să încânte și cele mai rafinate doamne.

Dacă dorești ajutorul unor floristi experimentați, nu uita că poți suna la numărul afișat pe site iar personalul dedicat îți va oferi tot suportul de care ai nevoie în alegerea buchetului perfect.

Cu o gamă spectaculoasă de aranjamente florale, flori în cutie, buchete de flori în cutie, buchete de flori sau plante la ghiveci, Bloomeria a devenit rapid una dintre cele mai apreciate florării online din București și Ilfov. Datorită seriozității și promptitudinii cu care își servește clienții a reușit să se impună rapid în topul preferințelor iubitorilor de flori.

Bloomeria îți dă posibilitatea să alegi ziua și ora când dorești să fie livrat buchetul de flori, fiecare livrare fiind însoțită și de o felicitare gratuită cu mesajul tău.

Datorită rețelei de curieri proprii, Bloomeria te asigură ca buchetul comandat poate fi livrat oriunde în București și Ilfov în mai puțin de 3 ore și îți dă ocazia să trimiți flori la domiciliu 7 zile din 7.

Comandă flori online pe siteul bloomeria.ro și beneficiezi zilnic de oferte uluitoare, flori proaspete și o echipă prietenoasă gata să îți fie complice la următoarea surpriză.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter