Primele poze cu fiica fostului Principe Nicolae și a Alinei Binder. Au făcut un pictorial pentru o revistă franceză!

Publicat pe

În luna noiembrie, Principele Nicolae și soția lui, Alina Binder deveneau părinți. Recent, fiica lor a devenit protagonista, alături de părinții ei, a unui pictorial în revista franceză Point de Vue!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

La începutul lunii noiembrie, fostul Principe Nicolae și soția lui, Alina Binder, deveneau părinți și anunțau cu bucurie că a venit pe lume fiica lor Maria-Alexandra. Cel care a făcut anunțul a fost chiar nepotul Regelui Mihai.

„Sunt bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria, și fetița noastră sunt perfect sănătoase. Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile’, se arată într-un document oficial, postat de fostul pricipe Nicolae.

Fiica Principelui Nicolae, vedetă la mai puțin de o lună!

Pentru că micuța a venit pe lume cu doar o zi înainte de sărbătoarea Sfinților Mihail și Graviil, fostul principe a considerat că bunicul său îl ocrotește din Cer.

„Regele Mihai, bunicul meu, ne ocrotește, iar eu sunt mândru că port mai departe numele lui. La mulți ani celor care poarta numele Sfinților Mihail si Gavriil’, a spus fostul Principe Nicolae.

Astăzi, fostul Principe Nicolae a anunțat că el și familia lui au pozat pentru publicația franceză Point de Vue, în ediția care a apărut astăzi la chioșcuri. Cei trei apar în interiorul revistei, într-un material exclusiv, iar publicația o are pe copertă pe Meghan Markle. În fotografia din colțul stânga al publicației, apare o fotografie cu fostul Principele Nicolae și Alina Binder ținându-și fiica de nici o lună în brațe.

Primele poze cu fiica fostului Principe Nicolae și a Alinei Binder. Au făcut un pictorial pentru o revistă franceză!Primele poze cu fiica fostului Principe Nicolae și a Alinei Binder. Au făcut un pictorial pentru o revistă franceză!

Nepotul Regelui Mihai are un copil

Cealaltă fetiță a fostului Principe Nicolae, rezultată în urma relației de scurtă durată cu Nicoleta Cîrjan, are deja 4 ani și este o frumusețe de fetiță. La vremea respectivă, scandalul paternității micuței Iris, care l-a costat pe tatăl ei pierderea titlului princiar, a fost de notorietate, a ținut prima pagină, dar iată că a trecut timpul și fiica fostului Principe Nicolae al României a devenit deja o tânără domnișoară, cu alură de prințesă, după părerea fanilor din mediul online.

Citește și: Andreea Ibacka, detalii din culisele serialui Adela. Cum se înțelege cu partenerul ei, Mihai Călin: „Diferența de vârstă face ca…”/ EXCLUSIV

Citește și: John Travolta a ajuns de nerecunoscut! Cât de mult s-a schimbat actorul după ce i-a murit soția de cancer

Citește și: Melania Trump a decorat pentru ultima oară Casa Albă, de Sărbători, în calitate de Primă Doamnă. Imaginile și mesajul soției lui Donald Trump

Citește și: Noi detalii din trecutul Larisei Oprea. Ce a descoperit Alin în timpul căsniciei: „A picat cerul pe el, exista toată logistica pentru un studio de videochat”

Ulterior, în urma testului de paternitate, fostul Principe Mihai și-a recunoscut fiica.

„În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieșind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viață acestuia este de natură strict privată. Din dorința expresă de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”, a fost anunțul fostului Principe Nicolae la vremea respectivă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter