Alin Oprea oferă detalii nebănuite despre soția lui, Larisa, în plin proces de divorț: "Exista toată logistica pentru un studio de videochat"

Publicat pe

Larisa și Alin Oprea sunt în plin proces de divorț, dupa 22 de ani de căsnicie! Acum, înainte de a se prezenta în instanță, ies la iveală noi detalii suprinzătoare legate de mariajul lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Larisa și Alin Oprea au avut parte de o despărțire cu scandal și multe controverse. Se pare însă că dezvăluirile suprinzătoare din relația lor nu s-ar fi terminat doar cu infidelitate.

Fostul solist de la Talisman ar fi avut parte de surpriza vieții în urmă cu 12 ani. Și totul s-ar fi aflat în urma unei avarii de la coloana de apă, prodsă în unul dintre apartamentele deținute de cei doi soți. Contactat de administratorul blocului, el s-a deplasat de urgență la locuința din zona Carol.

„Ar fi picat cerul pe el când a descoperit studioul”

Mare i-a fost surpriza când a aflat ce se întâmplă, de fapt, în apartamentul respectiv. Artistul ar fi descoperit că locuința respectivă, pe care el și soția lui o închiriaseră, aproape că se transformase într-un studio de videochat.

Surse din anturajul lui Alin Oprea au menționat pentru cancan.ro că soția lui era la curent cu situația, că ar fi închiriat chiar cu bună știință apartamentul persoanelor care doreau să0și desfășoare activitatea de videochat.

Citește și: Iubita lui Alin Oprea rupe tăcerea! Primele imagini cu Medana, femeia pentru care artistul și-a părăsit soția:'Basmul nostru a început din mai 2019'

Citește și: Ce se întâmplă acum cu divorțul dintre Larisa și Alin Oprea.Artistul avea o avere de 1 milion de euro, dar locuiește cu chirie și a fost nevoit să se reprofileze

Citește și: Andreea Ibacka, detalii din culisele serialui Adela. Cum se înțelege cu partenerul ei, Mihai Călin:„Diferența de vârstă face ca…'/ EXCLUSIV

Citește și: Melania Trump a decorat pentru ultima oară Casa Albă, de Sărbători, în calitate de Primă Doamnă.Imaginile și mesajul soției lui Donald Trump

'Alin a fost sunat de administratorul blocului că s-a inundat unul dintre apartamente. Alin a venit de urgență și a descoperit că în locuință exista toată logistica pentru un studio de videochat. Ar fi picat cerul pe el când a descoperit studioul. Alin a fost informat de vecinii din bloc despre cele ce se petreceau în apartament și, mai mult decât atât, aceștia i-au spus că Larisa trecea foarte des pe acolo, semn că știa ce se petrece în apartament', a precizat un apropiat pentru sursa citată.

Când se vor întâlni Larisa și Alin Oprea în fața instanței

Larisa și Alin Oprea divorțează, însă procesul va mai dura o perioadă. Se pare că cei doi ar urma să se întâlnească în fața instanței pe data de 15 februarie 2021.

Alin Oprea oferă detalii nebănuite despre soția lui, Larisa, în plin proces de divorț: "Exista toată logistica pentru un studio de videochat"Alin Oprea oferă detalii nebănuite despre soția lui, Larisa, în plin proces de divorț: "Exista toată logistica pentru un studio de videochat"

'Tocmai am primit citația pentru procesul de divorț intentat soției mele în luna septembrie 2020. Din păcate, data este 15 februarie 2021, un termen destul de îndepărtat. Lucrurile se mișcă foarte greoi și în justiție, cel mai probabil din cauza pandemiei. Un lucru bun, totuși, este că acest proces se va judeca chiar și în «lipsă», având în vedere că «fosta» locuiește la Londra și deplasările în această perioadă sunt foarte dificile sau necesită carantinare atât la venire, cât și la plecare. Mai puțin contează durata, important este ca tot ceea ce este de rezolvat să se rezolve corect și cu bună credință pentru ambele părți.

Am totuși speranța să nu devin bunic până la pronunțarea acestui divorț. În rest, nu am de gând să-mi bat prea mult capul cu acest aspect, ci să-mi văd de viața mea, în plan personal și profesional. Viața merge numai înainte și nimic nu mă mai poate determina să privesc înapoi. Trecutul e o amintire, viitorul imaginație, iar eu prefer să trăiesc în prezent'a mai spus Alin Oprea, pentru sursa anterior menționată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter