Scandal la parastasul de un an al lui Cornel Galeș! "Iau toate florile voastre și le arunc de pe mormânt"

Publicat pe

La parastasul de un an al lui Cornel Galeș, comemorarea amintirii fostului soț al Ilenei Ciuculete a fost din nou umbrită de un scandal. Au fost aruncate cuvinte grele…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 30 noiembrie, s-a împlinit un an de la moartea lui Cornel Galeș. Moartea dramatică a fostului soț al Ilenei Ciuculete, într-un teribil accident de mașină, a șocat pe toată lumea. Acesta reușise să depășească momentele grele și își refăcuse viața alături de Viviana Măntoiu, pe care era nerăbdător să o ia de soție… Din păcate însă, visul său a fost spulberat pe neașteptate.

„Nu numai florile voastre au loc”

Iată că a trecut un an de la tristul eveniment, iar Cornel Galeș nu a avut parte, nici acum, de o comemorare lipsită de evenimente neplăcute. Dacă la înmormântare, a existat un conflict între nașa Doina și iubita Viviana, de acum cea care a agitat apele a fost Gina M., una dintre prietenele lui Cornel Galeș, scrie wowbiz.ro. Femeia le-a reproșat celor adunați la mormânt că vin acolo doar pentru a-și face… publicitate.

'Am fost la tine, Cornel… Nu aveai lumină și nici flori… Oare numai la 40 de zile, la an, ești căutat? Pentru presă!!… Mai mult, tot ce se pune acolo, se aruncă… de ce? Fraților, lăsați publicitatea și aprindeți o lumină că a murit fără… aici arătați cât îl iubiți… Te rog, Silviu (Lepădat, n.r.), să îmi pui coroana pe mormânt, nu numai florile voastre au loc… Pentru că mâine voi fi acolo și arunc eu tot ce ați pus… Nu-i corect, dar nici la voi nu-i corect', a scris femeia pe Facebook.

Scandal la parastasul de un an al lui Cornel Galeș! "Iau toate florile voastre și le arunc de pe mormânt"Scandal la parastasul de un an al lui Cornel Galeș! "Iau toate florile voastre și le arunc de pe mormânt"

„Nu face nimeni nimic pentru reclamă”

În urma celor afirmate de prietena lui Cornel Galeș, fiica Vivianei, cea care s-a ocupat de parastas, a reacționat, după ce femeia i-ar fi trimis o fotografie cu coroana aruncată pe jos.

'Stimată doamnă, coroana de flori pe care ați adus-o dvs nu are loc pe mormântul lui Cornel. Nu v-ar fi rușine să comentați la toate postările? Și de pe conturi care nu vă aparțin. Nu face nimeni nimic pentru reclamă, nu vă mai preocupați atât, lumină și flori are în permanență, că doar de asta pătim oameni', i-ar fi răspuns aceasta femeii.

De altfel, și Gore Belanschi, prieten bun cu Cornel Galeș, i-a dat replica Ginei M., deranjat de remarcele sale.

'Draga mea Gina, ai atins un subiect care mă supără. Eu de câte ori am ajuns din Brăila la București am fost la cei pe care i-am iubit mult. Te rog să nu mai fi răutăcioasă că nu le face bine celor doi și rog pe toți ce fac scandal pe numele lor, vă scot din lista mea de prieteni. Lăsați-i să se odihnească în pace acolo unde sunt', a scris Belanschi.

Citește și: Andreea Ibacka, detalii din culisele serialui Adela. Cum se înțelege cu partenerul ei, Mihai Călin: „Diferența de vârstă face ca…”/ EXCLUSIV

Citește și: John Travolta a ajuns de nerecunoscut! Cât de mult s-a schimbat actorul după ce i-a murit soția de cancer

Citește și: Melania Trump a decorat pentru ultima oară Casa Albă, de Sărbători, în calitate de Primă Doamnă. Imaginile și mesajul soției lui Donald Trump

Citește și: Noi detalii din trecutul Larisei Oprea. Ce a descoperit Alin în timpul căsniciei: „A picat cerul pe el, exista toată logistica pentru un studio de videochat”

Cornel Galeș, parastas restrâns

Chiar dacă nu erau căsătoriți, cea care s-a ocupat de repatrierea sicriului cu trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș, dar și de cele cuvenite a fost Viviana. Iar acum, la un an de la decesul iubitului ei, tot Viviana s-a ocupat de cele creștinești. Din păcate însă, ea nu a putut fi prezentă la mormântul bărbatului iubit, însă și-a delegat fiica să îi onoreze memoria fostului ei logodnic.

În contextul pandemiei, parastasul a fost unul restrâns, la comemorare luând parte doar câțiva apropiați. Printre participanți s-au numărat Gore Belanschi, Silviu Lepădat și Doina Belu, nașa lui Cornel și a Ilenei Ciuculete. De cele necesare s-a ocupat Sasha, fiica Vivianei Măntoiu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter