O vedetă populară pe Instagram, găsită moartă la marginea unui drum. Tânăra era complet dezbrăcată!

Publicat pe

O moarte învăluită în mister a șocat Statele Unite! O vedete populară pe Instagram a fost găsită moartă la marginea unui drum, complet dezbrăcată. Tânăra dispăruse de două zile. Iată ce se știe până acum despre acest caz.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexis Sharkey, o vedetă extrem de îndrăgită pe Instagram, era dispărută de două zile. În ciuda faptului că era o fire independentă, familia s-a îngrijorat tare având în vedere că nu pleca niciodată fără să anunțe.

Mama sa, Stacey Clark Robinault, a fost cea care a anunțat autoritățile, după ce fusese alertată de soțul fiicei sale. Acesta își văzuse partenera pentru ultima dată vineri. Îngrijorat că nu s-a mai întors acasă, el și-a sunat soacra pentru a-i spune că Alexis a dispărut.

Tânăra nu avea răni vizibile pe corp

A fost găsită fără suflare, complet dezbrăcată, pe un câmp, de către un bărbat angajat la „Drumuri' din Houston, Texas. Acesta a decoperit cadravrul, după ce a observat o pereche de picioare care ieșeau de sub niște tufișuri.

Pe trupul tinerei nu s-au observat răni vizibile și încă nu s-a stabilit cauza morții.

Departamentul de Poliție din Houston a deschis o anchetă în acest caz, potrivit gândul.ro.

O vedetă populară pe Instagram, găsită moartă la marginea unui drum. Tânăra era complet dezbrăcată!O vedetă populară pe Instagram, găsită moartă la marginea unui drum. Tânăra era complet dezbrăcată!

Îndurerată, mama sa a fost cea care a anunțat decesul fiicei sale: „Cu inimile frânte, Mike și cu mine vrem să vă anunțăm că a fost găsit corpul lui Lexi… Vă rog, dați-ne timp să trecem peste această pierdere incredibilă pentru familia noastră și pentru această lume! Ne va fi dor de tine, Iubire'.

Alexis Sharkey obișnuia să dea sfaturi despre îngrijire și dezvăluia trucuri de înfrumusețare pe Instagram.

Citește și: Mara Bănica a răbufnit după ce s-a zvonit că a murit. Ce a făcut jurnalista, ulterior:Familia se poate șoca pe viață'

Citește și: Unul dintre cei mai bogați români a murit, infectat cu COVID-19.Corneliu Idu a sprijinit-o enorm pe Simona Halep în carieră

Citește și: O legendă a sportului s-a stins.Antrenorul Valerian Netolitzchi a murit la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19

Citește și: Laura Cosoi e în doliu.Tatăl vedetei a murit de COVID-19

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter