(P) Descoperă accesoriul esențial din garderoba oricărei femei!

Publicat pe

Bijuteriile au fost dintotdeauna prietenele de nădejde ale femeilor, asul din mânecă pentru acele momente când vor să strălucească, să se afirme și să atragă toate privirile. Fiecare bijuterie în parte are rolul ei în ținuta unei femei, însă există un accesoriu esențial pe care nu trebuie să îl neglijăm. Accesoriul despre care vorbim este lănțișorul! Acest fir de argint' este indispensabil în orice apariție!

Azi îți recomandăm câteva modele superbe de lănțișoare, ideale pentru ținutele dedicate sezonului rece și nu numai! 

Subtile și ușor de asortat

Un mare atuu al lănțișoarelor din argint este lejeritatea cu care pot fi purtate, asortate și chiar combinate, la ținutele de zi cu zi.

Îți prezentăm câteva modele din colecția noastră care îți vor face cu siguranță cu ochiul și care, cel mai probabil, se vor potrivi perfect cu ținutele tale.

Lanțul din argint lucios (cod CS671) de mai jos este grațios, având un model minimalist. Având o lungime de 39,5 cm va arăta senațional la baza gâtului.

Lanțul din argint tip panglică (cod CS677) strălucește și se evidențiază foarte ușor. Îți recomandăm să porți acest tip de lanț împreună cu alte bijuterii îndrăznețe. Modelul plat face ca acest lanț să fie plăcut la atingere și potrivit alături de puloverele tale delicate, deoarece nu va exista niciodată șansa să se agațe de material.

Îți plac bijuteriile simple, dar totodată suprinzătoare? Atunci îți recomandăm lanțul din argint răsucit de la Accent (cod CS678). Aspectul subtil, răsucit este ideal pentru o apariție în trend. Ieși din rutina lanțurilor banale cu un astfel de lănțișor răsucit!

Pentru acele dintre voi care sunt firi joviale, pline de energie există modele ceva mai speciale. Lanțul cu buline de 4mm, rodinat (cod DS48) reprezintă acel accesoriu care îți va schimba întreaga ținută. Este acel tip de accesoriu pe care îl poți purta în fiecare zi, fără să îți fie teamă că nu se potrivește cu ținuta aleasă de tine.

Colorate după sufletul tău

Atunci când te plictisești repede sau ai impresia ca nici un lanț nu e potrivit pentru outfit-ul tău, culorile sunt cele care te salvează! Optează pentru lanțurile din argint colorate! Placate cu aur galben, roz sau rutheniu sunt acel accent proaspăt de care o sa te îndrăgostești! Iată ce îți recomandăm!

Aurul galben a fost, este și va rămâne o alegere populară atunci când vine vorba de bijuterii. Dacă te regăsești printre fanele aurului galben, atunci lanțul rolo de 3mm, placat cu aur galben (cod DS80) este acel accesoriu pe care, pur și simplu, trebuie să îl ai!

Modelul cu zale mici, perfect rotunde este excelent pentru o apariție elegantă sau puternică. Decizia îți aparține!

De peste 30 de ani, creăm bijuterii care spun o poveste, nu doar simple accesorii. La Accent, calitatea, frumusețea și originalitatea dau naștere unor bijuterii pline de rafinament. Descoperă selecția noastră de lănțișoare, accesoriul esențial din garderoba oricărei femei! 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter