Andra Voloș de la Puterea Dragostei spune adevărul despre relația cu un bărbat însurat: "M-am săturat de..."

Publicat pe

Andra Voloș de la Puterea Dragostei spune tot despre o presupusă relație cu un bărbat însurat. Fosta concurentă a decis să pună punct tuturor speculațiilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andra Voloș este o femeie asumată, care nu se ferește nicicând să spună lucrurilor pe nume. Nu este deloc secretoasă și a vorbit mereu deschis despre ceea ce se întâmplă în viața ei amoroasă.

În ultima perioadă, însă, au existat speculații potrivit cărora ar avea o relația cu un bărbat căsătorit. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei infirmă categoric aceste zvonuri, lămurind că nu s-ar implica niciodată într-un mariaj.

Mai mult, Andra Voloș a ținut să sublinieze că la acest moment nu este implicată în nicio relație, iar dacă ar fi existat un bărbat în viața ei la acest moment nu ar fi ezitat să o recunoască.

Andra Voloș: „Sunt o femeie singură și asumată”

Andra Voloș a lămurit misterul din spatele fotorafiei, pe margine căreia s-au iscat o serie de controverse. Se pare că bărbatul i-ar fi doar prieten. Între cei doi nu există nicio legătură amoroasă, lămurește fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

„Așa e! Suntem prieteni. Avem mai mulți prieteni și au apărut mai multe. Și când am făcut live cu prietenii lui și ne-am pupat pe frunte, a ieșit că suntem iubiți. Nu înseamnă că dacă faci o poză cu cineva, am declarat eu că, gata, îmi este iubit, soț sau există o situație amoroasă între noi.

Sunt o femeie singură și asumată. Eu nu mint! Însă m-am săturat de minciunile altora', a declarat Andra Voloș pentru Wowbiz.ro.

Citește și: Război între Bogdan Mocanu și Andra Volos de la Puterea dragostei. Fosta iubită i-a distrus casa:'Era murdar tot'

Citește și: Andra Volos are probleme, după ce s-a cuplat cu un bărbat însurat:'Soția lui caută s-o bată peste tot că i-a mâncat banii'

Citește și: O vedetă populară pe Instagram, găsită moartă la marginea unui drum.Tânăra era complet debrăcată!

Citește și: Andreea Ibacka, detalii din culisele serialui Adela. Cum se înțelege cu partenerul ei, Mihai Călin:„Diferența de vârstă face ca…'/ EXCLUSIV

Adevărul despre relația dintre Jador și Andra Volos

Andra Volos ar fi avut o legătură și cu Jador, tot fost concurenț la Puterea Dragostei. Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a dat toate detaliile!

Andra Voloș de la Puterea Dragostei spune adevărul despre relația cu un bărbat însurat: "M-am săturat de..."Andra Voloș de la Puterea Dragostei spune adevărul despre relația cu un bărbat însurat: "M-am săturat de..."

Înainte de a începe o relație cu Bogdan Mocanu, Andra Volos ar fi vrut să încerce o relație cu Jador. Andra a povestit că în timpul filmărilor pentru Puterea Dragostei, s-a furișat în casă la un moment dat, în Istanbul, și s-a întâlnit, în mare secret, cu Jador. Totul s-a terminat repede, întrucât după primul sărut și-a dat seama că nu exista atracție.

‘M-am sărutat cu el, dar… nu am simțit atracție. Pentru mine contează să simt ceva când mă sărut cu cineva. Cu Jador nu a fost nimic. El plângea și atunci după Simina, plus că eu nu mă vedeam cu el în viitor. Atât a fost. Nu înțeleg de ce a făcut el atâta tam-tam’, a declarat Andra Volos.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter