Război între Bogdan Mocanu și Andra Volos de la Puterea dragostei. Fosta iubită i-a distrus casa: ”Era murdar tot”

Publicat pe

Un nou război a început între Bogdan Mocanu și Andra Volos de la Puterea Dragostei. Cei doi foști iubiți au ajuns să își povestească problemele pe Internet. Andra Volos i-a distrus casa lui Bogdan Mocanu, iar el s-a supărat îngrozitor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andra Volos l-a rugat pe Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei să stea pentru o perioadă la el, până va găsi unde să locuiască. Fosta concurentă a declarat că locuiește în casa unei prietene, iar când s-a întors de la sora ei din Cluj a fost anunțată că are simptome specifice COVID-19. Pentru a nu-și îmbolnăvi prietena, Andra Volos a fost nevoită să se mute o perioadă până când sora ei va primi rezultatul testului pentru noul coronavirus.

Bogdan Mocanu s-a oferit să o ajute și a plecat din țară pentru câteva zile, iar ea a locuit în apartamentul lui. Când s-a întors din Turcia, fostul concurent a rămas uimit de ceea ce a găsit în casă, chiar dacă fosta lui iubită a vrut să fie o farsă.

'Îmi trimiteti mulți „farsa' pe care a făcut-o fosta mea. Concluzia este că atunci când ești bun ești luat de prost și m-am săturat.  Ați văzut probabil poza pe care a publicat-o ea și v-ați întrebat ce caută pisica mea la ea sau ce caută ea la mine acasă. În primul rând, eu și Andra nu ne-am împăcat și nu o să ne împăcăm niciodată, nici în viața următoare. Ea era la mine acasă pentru că avea niște probleme cu Melissa și nu mai poate să stea la ea și mi-a spus că are nevoie de un loc să stea și chiar mi-a cerut ajutorul, în condițiile în care noi nu vorbeam deloc. Așa am fost educat, să ajut un om la nevoie, chiar dacă mi-a făcut rău. Am acceptat și nici nu a trecut o zi și m-a sunat Jador să mergem la Istanbul. La 2 dimineața mi-am luat injecțiile și i-am zis Andrei că plec și am întrebat-o dacă poate să aibă grijă de pisică. S-a supărat, dar nu are relevanță. Am lăsat-o cu pisica și am plecat', a spus Bogdan Mocanu.

Război între Bogdan Mocanu și Andra Volos de la Puterea dragostei. Fosta iubită i-a distrus casa: 'Era murdar tot'Război între Bogdan Mocanu și Andra Volos de la Puterea dragostei. Fosta iubită i-a distrus casa: 'Era murdar tot'

Andra Volos i-a distrus casa lui Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei

Cât timp el a fost plecat din țară, Andra s-a gândit să-i facă o farsă și să-i întoarcă toată casa pe jos. A scris pe oglinzi cu vopsea, i-a umplut apartamentul cu hârtie igienică… iar Bogdan Mocanu și-a ieșit din minți când a văzut că nu a avut grijă cum trebuie de pisica lui.

Citește și: Andra Volos și Ella de la Puterea Dragostei, jigniri și amenințări reciproce: „Lasă că ne întâlnim noi!”

Citește și: Adevărul despre relația dintre Jador și Andra Volos de la Puterea Dragostei a ieșit la iveală: „M-am sărutat cu el, dar…”

Citește și: Cum arăta Andra Voloș, de la Puterea Dragostei, înainte de operațiile estetice. Bisturiul a transformat-o radical!

Citește și: Andra Voloș de la Puterea Dragostei spune adevărul despre despărțirea de Bogdan Mocanu: „Cred că trebuie să știți tot. Am vrut să mă omor'

'Ca să vin acasă și să găsesc casa pe dos, dar nu asta era cea mai mare problemă. Am făcut curat, am găsit oglinzile desenate, pictate cu culori din alea care nu se iau, cu care fac eu geci, și pe care mi le-a irosit. Primul gând era pisică, săracul era murdar tot, jegos, mâncarea lui era pe jos. Când am deschis ușa la baie mirosea de parcă au murit trei cai. Litiera era plină, ferească Dumnezeu ce era acolo', a explicat câștigătorul primului sezon Puterea Dragostei.

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei a fost foarte nervos când a văzut că pisica lui nu a fost hrănită cum trebuie.

'E bun Gucci să faci poze, să te afirmi, pentru niște vizite pe profil, dar să îi faci un pic de curățenie, nu. I-a cumpărat niște pliculețe, i l-e aruncat pe jos și l-a lăsat să mănânce. Am înnebunit de nervi. Dărâmă-mi mie casa, fă ce vrei, dar nu îți bate joc de motanul meu. Vă zic sincer, de asta am și plecat mai repede din Istanbul, mi-au spus să rămân în emisiune și eu mă gândeam la Gucci, ăsta era primul gând. Când am ajuns mi-am vărsat toți nervii pe ea (n.r. – pe Andra Volos), nu am vorbit, dar nu îmi venea să cred. Ce înseamnă asta? Nu m-a deranjat ce mi-a făcut în casă, dar îți bați joc de bietul pisoi…', a mai spus Bogdan Mocanu, nervos.

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter