Andra Voloș de la Puterea Dragostei spune adevărul despre despărțirea de Bogdan Mocanu: „Cred că trebuie să știți tot. Am vrut să mă omor”

Publicat pe

Andra Voloș a vorbit despre clipele cumplite din viața ei, care au urmat după despărțirea de Bogdan Mocanu. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei și-a făcut curaj și le-a spus fanilor de pe internet totul despre relația ei cu Bogdan. 

Andra Voloș de la Puterea Dragostei spune adevărul despre despărțirea de Bogdan Mocanu: „Cred că trebuie să știți tot. Am vrut să mă omor'Andra Voloș de la Puterea Dragostei spune adevărul despre despărțirea de Bogdan Mocanu: „Cred că trebuie să știți tot. Am vrut să mă omor'

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Într-un videoclip urcat pe Youtube și numit „Mesaj către Bogdan, Bia și Jador', Andra mărturisește că a vrut să își ia viața. 

A renunțat la viața socială pentru Bogdan, și-a ignorat prietenii și apropiații, a renunțat la ieșiri în cluburi doar pentru a îi face pe plac fostului ei iubit. 

Nu a fost destul pentru Bogdan, spune Andra.

„Am încercat să găsim o cale. Acum îi port pică'

Andra Voloș a vorbit și despre Jador, pe care nu îl consideră un adevărat prieten spunând că un amic adevărat nu face glumește non-stop și își bate joc de sentimentele oamenilor.

„Simt nevoia să spun ce am pe suflet. Cred că trebuie să știți adevărul și să încercați să vă puneți în locul meu înainte să mă judecați. Lupul își schimbă blana și năravul ba', s-a confesat Andra Voloș de la Puterea dragostei pe Youtube.

„Sunt foarte dezamăgită de el, dezamăgită de sentimentele pe care le-am pus în această relație și sper ca el să fie bine și știu că după ce am încercat să ne împăcăm, am tot observat că prietenul lui îl filmează cum bea, își bătea joc. Acum două zile m-am dus acasă la el. Am ajuns acolo, era distrus, cum eram și eu la rândul meu. Am vorbit și am încercat să găsim o cale. Tot timpul ăsta m-am gândit la el. Îl iubeam. Acum îi port pică și nu mai simt nimic în suflețelul meu', a mai spus cu durere în suflet bruneta.

„Băi, am vrut să mă omor, îmi treceau tot felul de gânduri prin cap pentru că era singura persoană pe care am iubit-o', șochează Andra. Toate destăinuirile vedetei, în clipul de mai jos:

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter