Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii, momente grele în perioada sarcinii: "De vreo lună stau în pat, pentru că nu am voie să mai depun efort"

Publicat pe

Nicoleta Dragne, una dintre faimoasele ispite de la Insula Iubirii, trece prin momente dificile în sarcină. Tânăra stă la pat de o lună și nu mai are voie să facă niciun efort.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii, momente grele în perioada sarcinii: "De vreo lună stau în pat, pentru că nu am voie să mai depun efort"Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii, momente grele în perioada sarcinii: "De vreo lună stau în pat, pentru că nu am voie să mai depun efort"

Nico a rămas gravidă după numai două săptămâni de relație cu Alin, fostul soț al Mădălinei Pamfile. Însărcinată în cinci luni și jumătate, fosta ispită a avut o sarcină grea. În primele luni a avut stări de rău, iar acum, la recomandarea medicilor nu mai are voie să se ridice din pat sau să facă vreun efort.

'A fost greu primele luni, pentru că eram tot timpul închisă în baie, îmi era rău tot timpul. Acum, momentan, de vreo lună stau în pat, pentru că nu am voie să mai depun efort. Eu am muncit și m-am agitat foarte mult la atelier, a fost foarte aglomerat. Și probabil că am ridicat niște chestii pe acolo ce nu trebuia.', a declarat Nicoleta Dragne la Xtra Night Show.

Citește și: Nicoleta Dragne de la Insula iubirii este însărcinată.Primele imagini cu burtica de gravidă

Oricât de greu i-ar fi viitoarei mămici, fericirea i se citește pe chip.

Nicoleta Dragne, mărturisiri despre relația cu Alin

Cu toate că se aproprie de ultimul trimestru, Nico a acumulat doar două kilograme. În condițiile în care totul va decurge bine, fosta ispită își dorește să nască natural.

'Încerc să mănânc orice, Alin e cu ochii pe mine. El e cu sportul.', a mai declarat ea.

Citește și: Cine este ispita Nicoleta Dragne de la INSULA IUBIRII, sezon 5. Nico s-a cuplat cu o altă ispită a emisiunii de la Antena 1

Nico și Alin Bruno s-au cunoscut în cel de-al patrulea sezon al emisiunii Insula Iubirii, filmată în Thailanda, notează cancan.ro.

„Ne-am cunoscut acum trei ani, la început amical. Am ieșit într-o zi la cină și de acolo am ajuns să ne cunoaștem mai bine, a precizat ea în cadrul aceleași emisiuni.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Îl mai ții minte pe Bogdan Ionescu de la „Insula Iubirii”?Cât de mult s-a schimbat fostul partener al lui Hannelore și cu ce se ocupă acum

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter