Viorel Cataramă a fost testat pentru coronavirus, la o săptămână după ce a vrut să se autoinfecteze. Ce rezultat a primit? Prima declarație a soției lui, Adina Alberts.

Publicat pe

Viorel Cataramă a vrut să se autoinfecteze cu noul coronavirus, iar acum și-a efectuat primul test pentru COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Viorel Cataramă a fost testat pentru coronavirus, la o săptămână după ce a vrut să se autoinfecteze. Ce rezultat a primit? Prima declarație a soției lui, Adina Alberts.Viorel Cataramă a fost testat pentru coronavirus, la o săptămână după ce a vrut să se autoinfecteze. Ce rezultat a primit? Prima declarație a soției lui, Adina Alberts.

Omul de afaceri Viorel Cataramă a făcut primul test rapid de COVID-19, iar rezultatul acestuia a fost negativ. În egală măsură, a efectuat și test PCR (molecular), ale cărui rezultate urmează să fie gata vineri, potrivit romaniatv.net.

Chiar dacă se înscrie în categoria persoanelor cu risc, întrucât omul de afaceri are peste 65 de ani,  el a explicat motivele pentru care a hotărât să își pună în pericol sănătatea.

Citește și: Cum se simte Viorel Cataramă, după ce s-a infectat voit cu COVID-19:„Viața merge înainte. Am făcut tot ce ține de mine ca să mă infectez. Mă simt perfect'

‘Este un risc mai mult teoretic, în niciun caz uriaș. Eu sunt un bărbat sănătos, nu sufăr de alte afecțiuni, iar gestul meu este al unui patriot care este dispus să își dea viața pentru țara lui, pentru ca drepturile și libertățile fundamentale să nu fie încălcate, iar România să nu fie falimentată din punct de vedere economic, iar câteva milioane de români să nu fie nenorociți, a declarat la momentul respecetiv Viorel Cataramă.

Viorel Cataramă: „Dacă şi mâine iese negativ, am plecat pe stradă”

Viorel Cataramă a făcut și primele declarații după ce restul rapid a ieșit negativ. Susține că testul rapid nu este chiar așa concludent, însă rezultatele de mâine îi vor confirma sau infirma dacă a avut dreptate sau nu.

Este posibil ca, făcând testul în perioada 5-10 zile de la infectare, să fiu în perioada de incubaţie. Adică virusul poate fi găsit în organism, fără să se fi manifestat. Dar, după părerea mea, este puţin probabil.

Dacă şi acele rezultate sunt negative, am demonstrat că m-am dus în cel mai periculos focar şi nu am păţit nimic. Alt test nu se mai face. Dacă mâine mă scot negativ, am plecat pe stradă, mă duc să joc tenis, golf. Înseamnă că nu pot infecta pe nimeni şi pot să îmi văd nevasta, fetiţa, băiatul şi prietenii', a spus Viorel Cataramă pentru Libertatea.

Adina Alberts: „Mă bucur că a ieșit negativ!”

Contactată de reporterii VIVA!, Adina Alberts s-a rezumat să facă o scurtă declarație, pe marginea acestui subiect, dar care spune tot: „Mă bucur că a ieșit negativ!” De altfel, femeia, de profesie medic estetician, a părăsit domiciliul conjugal, atunci când soțul ei a declarat că se duce să se autoinfecteze cu noul coronavirus.

Adina Alberts: „Soțul meu nu a dezvoltat simptome caracteristice infectării cu noul coronavirus

Soția sa, Adina Alberts, a făcut câteva precizări în legătura cu starea de sănătate a soțului ei. A subliniat că, la o săptămână de când s-a autoexpus riscului de infectare, nu a dezvoltat simptome caracteristice, ci a avut un singur episod de dispnee ușoară.

Citește și: Olivia Steer, unul dintre susținătorii lui Viorel Cataramă în experimentul „COVID-19 nu există”:”Eroul va lupta cu balaurii”

„Pentru că sunteți atât de mulți prieteni care mă întrebați care este starea de sănătate a lui Viorel Cataramă, iată situația. Astăzi se împlinește exact o săptămână de când soțul meu s-a autoexpus riscului COVID-19. Până în acest moment el nu a dezvoltat simptome caracteristice infectării cu noul coronavirus. Iar de boală SARS-Cov-2 nici nu poate fi vorba. Cu excepția unui episod de dispnee ușoară și a un catar nazal de slabă intensitate, alte simptome nu a dezvoltat. Temperatura corporală nu s-a ridicat peste 37 grade C, iar saturația oxigenului în sângele arterial periferic (SpO2) nu a scăzut sub 97% .

Este momentul să facă o testare. Este exact ceea ce va face astăzi cu ajutorul unei unități medicale mobile ce se va deplasa la domiciliu pentru recoltare. Până acum NU s-a mai testat”, a scris Adina Alberts pe Facebook.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Adina Alberts și-a luat fetița și a plecat de acasă, după ce Viorel Cataramă a spus că vrea să se autoinfecteze cu coronavirus:”În orice familie există divergențe de opinie. El cu certitudinile și deciziile lui”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter