Olivia Steer, unul dintre susținătorii lui Viorel Cataramă în experimentul "COVID-19 nu există": "Eroul va lupta cu balaurii"

Publicat pe

Olivia Steer, una dintre cele mai vocale antivacciniste din România, a comentat cazul lui Viorel Cataramă, afaceristul care s-a infectat voluntar de COVID-19 pentru a demonstra că virusul nu există.

Olivia Steer, unul dintre susținătorii lui Viorel Cataramă în experimentul "COVID-19 nu există": "Eroul va lupta cu balaurii"Olivia Steer, unul dintre susținătorii lui Viorel Cataramă în experimentul "COVID-19 nu există": "Eroul va lupta cu balaurii"

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

'Ce poveste fabuloasă, demnă – aș zice – de scenariul unui film premiat cu Oscar, pentru cea mai buna peliculă, și regizat, sper, de un regizor român, care n-a căzut păcălit în capcana depresiei!', a scris Olivia Steer pe Facebook, referindu-se la demersul lui Cataramă.

Soția lui Andi Moisescu a revenit în comentarii și a explicat că speră ca Adina Alberts și Viorel Cataramă nu vor ajunge la o despărțire din cauza opiniilor diferite legate de COVID-19.

'Nici nu îmi doresc să fie, Doamne ferește! Și sper ca nimeni să n-o facă. Tot ce îmi doresc e să urmăresc, cum va lupta eroul (acum că și-a descoperit vocația mitică) cu toți balaurii corupției și minciunii și cum îi va învinge pe toți. Cu sufletul la gură, vreau să urmăresc. Vreau să vad, în sfârșit, o poveste adevărată, demnă de formula clasică actualizată: „Va fi odată, cum a mai fost odată, demult, … de cînd se luau de gît lupii cu mieii de se sărutau, înfrățindu-se” și așa mai departe și așa mai departe… Viorel Cataramă mi-a câștigat categoric atenția. Și respectul!', a mai scris Olivia Steer pe contul de socializare. 

Olivia Steer a catalogat măsurile autorităților de a obliga populația să rămână în case și de a îngrădi oamenilor accesul la sistemul medical, drept un genocid.

Așa cum era de așteptat, Olivia nu vede cu ochi buni perspectiva obligativității vaccinării, după ce remediul împotriva COVID-19 va fi descoperit și distribuit în masă.

Mesajul Adinei Alberts i-a atras atenția Oliviei

„Eu, Adina Alberts sunt medic. El, Viorel Cataramă este economist. Împreună suntem o familie unită, dar separat suntem produsul profesional al multor ani investiţi în domeniile pe care ni le-am ales. Eu cu convingerile, motivaţiile şi aspiraţiile proprii. El cu certitudinile şi deciziile lui.

În orice familie există divergenţe de opinie. Şi consider că trebuie să avem înţelegere faţă de partener, să încercam să respectăm voinţa acestuia chiar dacă suntem total împotriva demersului ales. Aţi auzit probabil că Viorel Cataramă doreşte să se infecteze cu COVID-19 pentru a arăta tuturor că „am făcut din ţânţar, armăsar”, a fost mesajul Adinei Alberts care i-a atras atenția Oliviei Steer și pe baza căruia și-a exprimat opinia.

Citește și:

Viorel Cataramă s-a ales cu dosar penal după ce a mers într-o localitate carantinată pentru a se infecta intenționat cu COVID-19. Reacția afaceristului: „Este gestul unui patriot!”

Adina Alberts și-a luat fetița și a plecat de acasă, după ce Viorel Cataramă a spus că vrea să se autoinfecteze cu coronavirus: „În orice familie există divergențe de opinie. El cu certitudinile și deciziile lui”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter