Andreea Bălan o pune la punct pe Misty. Replica artistei, după ce a fost atacată de iubita lui Keo: ”Să tacă și să rămână acolo în anonimat”

Publicat pe

Spre surprinderea tuturor, Andreea Bălan a revenit la sentimente mai bune față de fostul ei iubit, Keo. Lucrul acesta se pare că nu a fost deloc pe placul actualei iubite a artistului și a aruncat câteva săgeți către vedetă. Replica Andreei Bălan nu a întârziat să apară și a pus-o la punct pe Misty.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Aflată în plin divorț cu tatăl fetițelor sale, George Burcea, Andreea Bălan și-a adus aminte de fostul ei iubit, Keo. Artista a început să-l urmărească din nou pe rețelele de socializare și să aprecieze videoclipurile în care cânta la pian.

Deși aceste gesturi au luat prin surprindere pe toată lumea, Andreea Bălan susține că nu-și mai dorește sub nicio formă să se împace cu Keo. Vedeta a suferit extrem de mult când a fost părăsită și înșelată de artist cu cea care acum l-a făcut și tată.

După ce a aflat de cele întâmplate, Misty a avut câteva replici acide la adresa vedetei și s-a observat că a fost deranjată de cele întâmplate. Nici replica Andreei Bălan nu a întârziat să apară și a pus-o imediat la punct pe iubita lui Keo.

Vedeta a explicat și motivul pentru care a ales să facă acest gest față de fostul ei iubit, Keo. Andreea Bălan susține că nu mai are deloc sentimente pentru el și că nici vorbă de vreo posibilă împăcare între ei.

„Vreau să dezmint ceva ce a apărut astăzi în presă, cum că eu aș vrea să mă împac cu un fost iubit. Nu, nu vreau să să mă împac cu nimeni din trecutul meu. Odată ce un capitol este încheiat, este bine încheiat și nu mă reîntorc acolo.

Nu mai am sentimente pentru nimeni din trecutul meu, dar asta nu înseamnă că nu pot să apreciez o reprezentație muzicală, dacă îmi place, pentru că sunt artist.

Iar persoanelor care vor să își facă reclamă pe spatele meu, le sfătuiesc să tacă și să rămână acolo în anonimat, că un like nu a omorât pe nimeni. Să nu mai fie geloase și să își vadă de viețile lor. Deci nu vreau să mă împac cu nimeni. Să stea liniștită acolo!', a spus Andreea pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Andreea Bălan l-a iertat pe Keo și a făcut un gest total neașteptat. Reacția lui Misty când a aflat totul: 'După marele divorț al anului…'

Andreea Bălan, în plin divorț cu George Burcea

Este doar o chestiune de timp până când Andreea Bălan și George Burcea vor semna actele de divorț. Micuțele vor rămâne în grija mamei lor, iar artista încă se gândește dacă va cere custodie exclusivă în instanță.

Actele de divorț au fost deja depuse, iar acum cei doi așteaptă un termen pentru a se prezenta în fața judecătorilor.

'Actele s-au depus de o lună, nu s-au depus zilele acestea, doar că judecătoriile nu au lucrat. Urmează să i se comunice lui și el să vină în întâmpinare și apoi să se dea un termen. Cel mai probabil, primul termen va fi la vară, deci o să dureze', a spus artista, în cadrul emisiunii Showbiz Report.

Citește și: Andreea Bălan a explicat de ce va cere custodie exclusivă, la divorț! Ce spune despre fostul ei soț: 'Mi-a arătat că este cam recalcitrant'

FOTO: Facebook

Andreea Bălan o pune la punct pe Misty. Replica artistei, după ce a fost atacată de iubita lui Keo: 'Să tacă și să rămână acolo în anonimat'Andreea Bălan o pune la punct pe Misty. Replica artistei, după ce a fost atacată de iubita lui Keo: 'Să tacă și să rămână acolo în anonimat'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter