Nicoleta Dragne de la Insula iubirii este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă

Publicat pe

Surpriză colosală în showbiz-ul românesc. Nicoleta Dragne de la Insula iubirii este însărcinată pentru prima dată. Până acum, fosta ispită a ținut secret faptul că va deveni mamă.

După zvonurile apărute în ultima perioadă despre o posibilă sarcină, iată că Nicoleta Dragne de la Insula iubirii a confirmat că este însărcinată. Fosta ispită de la show-ul de la Antena 1 va deveni mamă pentru prima dată și a postat primele imagini cu burtica de gravidă.

Deocamdată, Nico nu a dezvăluit sexul bebelușului, însă fericirea i se poate citi pe chip. Viitoarea mămică și-a pozat burtica de gravidă, iar dacă ar fi să ne luăm după dimenisiunea acesteia, vedeta a trecut deja de primul trimestru de sarcină.

Nicoleta Dragne de la Insula iubirii este însărcinată cu Bruno, fostul soț al Mădălinei Pamfile.

Nicoleta Dragne de la Insula iubirii s-a cuplat cu fostul soț al Mădălinei Pamfile

Nico, una dintre ispitele cu ștate vechi de la Insula Iubirii, s-a cuplat cu fostul soț al Mădălinei Pamfile și, mai mult, aceasta e însărcinată. Bruno a fost și el ispită pentru cuplurile care au mers în Thailanda să-ți testeze fidelitatea, în sezonul patru al show-ului.

„Ne-am cunoscut acum trei ani, la început amical. Am ieșit într-o zi la cină și de acolo am ajuns să ne cunoaștem mai bine’, a mărturisit Nicoleta Dragne în emisiunea lui Capatos de la Antena 1.

Norocosul este Bruno Alin Vlad, un om de afaceri din Timișoara, care a rezistat doar câteva zile în Thailanda, la Insula iubirii pentru că nu se regăsea în conceptul show-ului matrimonial. „Pentru că el este un om bun!', l-a scuzat Nico.

Citește și: Ispita Nico de la INSULA IUBIRII s-a cuplat cu fostul soț al Mădălinei Pamfile

FOTO: Facebook

Nicoleta Dragne de la Insula iubirii este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidăNicoleta Dragne de la Insula iubirii este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter