Roxana Marinescu, primele declarații după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. "Am văzut moartea cu ochii. Am crezut că fac un atac cerebral!" Cum se simte acum fosta vedetă Playboy

Publicat pe

Roxana Marinescu este prima vedetă din România diagnosticată cu COVID-19. Iată ce a povestit fostul „iepuraș” Playboy despre clipele de coșmar prin care a trecut din momentul în care a aflat că este infectată.

Totul a debutat, în urmă cu câteva zile, cu insuficiență respiratorie, simptom care a determinat-o pe Roxana Marinescu să sune la salvare. Vedeta a ajuns la un Matei Balș, unde a fost testată pentru COVID-19, test care a ieșit pozitiv. Ulterior, fosta vedetă Playboy a povestit în amănunt momentele de coșmar prin care a trecut atât până să fie diagnosticată, cât șidupă ce a primit vestea că este infectată cu noul coronavirus.

Sunt foarte mulți oameni care nu înțeleg gravitatea situației și foarte mulți care încă susțin că este un circ mediatic. Mulți mă întreabă dacă este o glumă. Ei nu cred că eu am așa ceva și nu cred, mai ales, că te poate lovi chiar pe tine. Eu nu credeam că voi lua așa ceva niciodată, a povestit Roxana Marinescu, live, pe pagina de Facebook a Oanei Turcu.

Am călătorit în perioada 16-20 martie în Grecia, cu soțul și cel mic. În moemntul în care ne-am întors am stat destul de izolați. Am ieșit doar pentru strictul necesar, la cumpărături. Dar, era totul steril la noi în casă, având în vedere că soțul meu este medic. Nu s-a pus problema de așa ceva.

Pe 3 aprilie, am început să simt o stare de oboseală acută, după care am avut un atac de panică în timp ce făceam sport. Am stat așa câteva zile, crezând că o să îmi treacă, iar pe data de 5 am chemat ambulanța. Mi-a fost frică de un atac de cord.

Nu m-am gândit nici măcar o clipă că voi fi testată de COVID, chiar dacă știam că am călătorit, nu m-am gândit că se va ajunge atât de departe. Cei de la ambulanță mi-au făcut fișa, respiram puțin greu și am auzit cum ziceau că voi fi transportată la spital.

La ora 11 seara, am ajuns aici. M-au examinat și au constatat că sunt OK, plămânii funcționau bine, respirația era deja foarte bună. Mi-au și spus că nu am niciun simptom de coronavirus, dar că voi fi testată pentru că am călătorit.

După ce m-au adus acasă, a doua zi am sunat să aflăm rezultatul. M-au sunat ei pe data de 7 și m-au anunțat că testul a ieșit pozitiv. Am simțit că înnebunesc!

Eram ferm convinsă că nu mi se poate întâmpla mie. Dar, în momentul în care ajungi aici vezi că situația stă diferit. Începi să vezi cu alți ochi totul, înțelegi gravitatea situației, realizezi că unele lucruri nu le-ai făcut tocmai corect', a mărturisit Roxana Marinescu.

De când am aflat că am acest virus, nu am avut niciun simptom

În seara în care am ajuns, am fost într-o stare deplorabilă. Am plâns toată noaptea. Am avut frisoane de la medicamentul pe care mi l-au dat, am zis că mor, eram rece ca un cadavru. A doua zi, mi-au oprit medicația respectivă. Am văzut moartea cu ochii. Am crezut că fac un atac cerebral. De când am aflat că am acest virus, nu am avut niciun simptom, iar în momentul în care mi-a fost administrat medicamentul, am simțit ca și cum atunci am luat virusul. De atunci am tulburări gastro-intestinale. I-am spus medicului de 2 ore și nu a venit până la ora asta.

Acest coronavirus nu este o regie. Mi s-a făcut un alt test ieri dimineață, iar seara am avut rezultat negativ, dar trebuie să aștept încă un test', a mai spus Roxana.

Roxana Marinescu, primele declarații după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. "Am văzut moartea cu ochii. Am crezut că fac un atac cerebral!" Cum se simte acum fosta vedetă PlayboyRoxana Marinescu, primele declarații după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. "Am văzut moartea cu ochii. Am crezut că fac un atac cerebral!" Cum se simte acum fosta vedetă Playboy

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter