Roxana Marinescu, prima vedetă din România diagnosticată cu Covid-19. Fostul „iepuraș” Playboy a ajuns la Matei Balș

Publicat pe

Roxana Marinescu-Schwatz este prima celebritate din România care a fost infectată cu noul coronavirus. 

Roxana Marinescu, prima vedetă din România diagnosticată cu Covid-19. Fostul „iepuraș' Playboy a ajuns la Matei BalșRoxana Marinescu, prima vedetă din România diagnosticată cu Covid-19. Fostul „iepuraș' Playboy a ajuns la Matei Balș

După ce în urmă cu câteva zile s-a confruntat cu insuficiență respiratorie, Roxana a decis să sune la salvare. Vedeta a ajuns la un spital din București și a fost testată pentru COVID-19, test care a ieșit pozitiv. 

Roxana a fost internată la Matei Balș, unde se află și în prezent. 

Soțul ei, Victor Schwartz, a confirmat pentru Cancan informațiile. 

'Acum câteva seri, Roxana a întâmpinat mici dificultăți respiratorii și legate de simțul mirosului. Pentru că s-a panicat, eu i-am spus să sunăm la Salvare. Au venit cei de la SMURD, au dus-o la spital, i-au făcut testul și după aceea au adus-o acasă. După două zile, când am realizat că rezultatul întârzie, am început să mă agit și să dau telefoane.

Am descoperit că este diagnosticată pozitiv și mi-au spus că o să vină un echipaj ca să o ducă la spital și să o interneze. Ea se simte bine, dar i-au spus că, până nu o să îi iasă două teste pozitive, nu o lasă acasă', a declarat Victor Schwartz.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter