Alex Pițurcă și vărul său și-au făcut testul să vadă dacă au coronavirus. „Mi-a adus un prieten din Anglia. Am testat toată familia”

Publicat pe

Alex Pițurcă și vărul său, Vic Pițurcă, au postat pe rețelele de socializare fotografii cu rezultatele negative ale unor teste rapide Covid-19. Cei doi s-au bucurat că testele au ieșit negative. 

Alex Pițurcă și vărul său și-au făcut testul să vadă dacă au coronavirus. „Mi-a adus un prieten din Anglia. Am testat toată familia'Alex Pițurcă și vărul său și-au făcut testul să vadă dacă au coronavirus. „Mi-a adus un prieten din Anglia. Am testat toată familia'

Citește și: Cristina Ich a fost cerută de soție! Alex Pițurcă i-a oferit inelul chiar de ziua ei

Alex Pițurcă a declarat pentru Libertatea că toată familia lui s-a testat, dar și prieteni de-ai lor. Testele folosite au fost procurate de un prieten din Anglia, a spus soțul Cristinei Ich. 

'Mi-a spus că are o cantitate mai mare, dacă sunt interesat. Am fost interesat. Și mi le-a trimis.' 'Pentru liniștea mea sufletească, pentru familie, pentru prieteni', a explicat Alex Pițurcă motivele testării în grupul său de apropiați. 

Cât despre rata de acuratețe, Alex Pițurcă a spus că el a înțeles că marja este de 94%. 

Citește și: Christina Ich a arătat prima poză cu copilul. „E prima și ultima'. Cum arată fiul lui Alex Pițurcă

'Eu am înțeles că au marjă de 94%. Decât 6% cele care nu spun cu siguranță.'

– Cum de v-ați testat? Au existat ceva suspiciuni?

– Nu. Pur și simplu pentru mine așa. Ce, trebuie să existe vreo suspiciune? Nu ați auzit că există și oameni care pot fi asimptomatici?

– Era un rest rapid sau l-ați făcut prin DSP?

– Test rapid.

– De unde l-ați cumpărat?

– Am avut un prieten care mi-a luat din Anglia.

– Am văzut că s-a testat și vărul. V-ați făcut mai mulți din familie?

– Ne-am făcut toată familia. 

– Toată lumea a ieșit negativ?

– Da, toată lumea negativ. Dacă era cineva pozitiv, cu siguranță știați.

– V-au întrebat fanii de teste? -Nu mi-a scris nimeni nimic, decât de unde am procurat aceste test. Dar din câte știu și la Sanador sunt. Deci nu e o mare…

-Cât a fost un test? – 200 de lei. Ceva de genul.

– Și în Anglia se găsesc pe piața liberă?

– Mie mi-a dat cineva de acolo, nu i-am cerut detalii. Mi-a spus că are o cantitate mai mare, dacă sunt interesat. Am fost interesat. Și mi le-a trimis.  -Mai știți de alți oameni care s-au testat?

-Prietenii cu siguranță s-au testat.

-Cum și le-au procurat?

– Tot așa, de la cunoștințe. Fiecare cum a reușit să și le procure. Unii s-au testat la Sanador. Fiecare cum a reușit să se descurce. 

– Deci ați mai auzit și de alții.

-Normal. Doar nu sunt numai eu care a reușit să își ia un test din acesta. Și am auzit că sunt foarte multe modele. Gigi Becali a donat zeci de mii de teste la spitalul lui. 

-Eu mă refeream la populația largă.

-La populația largă, habar n-am. Nu știu. Nu știu. De unde să știu? Dacă aș fi un om care ar fi importat astfel de teste aș fi știut. Dar eu sunt un simplu om ca și dumneavoastră care a avut norocul să reușească să își procure un astfel de test. Prea multe întrebări. Mi se pare ceva nesemnificativ.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter