O asistentă medicală din Cluj a fost dată afară de proprietar, de teama coronavirusului! Reacția managerului spitalului: "Am făcut demersuri să îi venim în ajutor"

Publicat pe

În niște vremuri în care ar trebui să-i prețuim pe cei care salvează vieți mai mult ca oricând, o asistentă medicală de la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie Cluj-Napoca a fost dată afară de proprietar din locuința în care stătea cu chirie, de teama coronavirusului!

În plină pandemie de coronavirus, un cadru medical din Cluj-Napoca trece prin momente grele tocmai pentru că se află printre cei care se luptă să ne salveze nouă acum viețile… Asistenta medicală a scris pe Facebook că proprietarul locuinţei i-a transmis că nu-şi poate asuma riscul de a locui cu ea în aceeaşi casă și, drept, urmare, a rămas pe drumuri.

Sunt asistent medical, iar duminică am fost dată afară din locuinţă de proprietar (a spus că nu-şi poate asuma riscul de a locui cu mine în aceeaşi casă) de frica… virusului. Momentan, stau cu cineva, dar e un provizorat. Lucrez la Chirurgie 3, iar dacă aveţi informaţii despre o garsonieră vă rog P.M. Mă aştept la oferte decente. Poate fi şi o cameră la casă', a scris asistenta pe contul personal de socializare.

Reacția managerului institutului

În urma anunțului făcut de asistenta medicală, managerul Institutului de Gastroenterologie şi Hepatologie Cluj-Napoca, Mihai Mleşniţe, de care aparţine Clinica Chirurgie 3, a declarat pentru Mediafax, că, momentan, asistenta locuieşte la fiica sa.

„Am făcut demersuri să îi venim în ajutor şi, cu sprijinul unor oameni de suflet, avem o ofertă de locuinţă pentru doamna asistentă de la Clinica Chirurgie 3. Gestul acelui proprietar mi se pare jenant', a spus Mleşniţe.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter