Arafat a făcut anunțul despre doctorița de la Spitalul Gerota, infectată de fostul polițist. Este vindecată de COVID-19: "A fost testată negativ pentru coronavirus!"

Publicat pe

Șeful DSU, Raed Arafat, a declarat că șefa secției de terapie intensivă de la spitalul Gerota, care s-a aflat în stare gravă în urma infectării cu COVID-19 de către fostul ofițer MAI, s-a vindecat. Medicul începe să-și revină și un prim test pentru coronavirus a ieșit negativ.

Arafat a făcut anunțul despre doctorița de la Spitalul Gerota, infectată de fostul polițist. Este vindecată de COVID-19: "A fost testată negativ pentru coronavirus!"Arafat a făcut anunțul despre doctorița de la Spitalul Gerota, infectată de fostul polițist. Este vindecată de COVID-19: "A fost testată negativ pentru coronavirus!"

„Am vorbit cu directoarea Direcţiei Medicale de la Ministerul Afacerilor Interne. Am avut două doctoriţe în stare critică, printre care şi dânsa. Din fericire amândouă sunt bine, în afara oricărui pericol. Dânsa este pe drumul cel bun, se recuperează și a fost testată negativ pentru coronavirus. Îmi pare rău că a fost anunțat într-un mod eronat că doamna nu mai era în viață, dar mă bucur că nu s-a confirmat. Colegii care au tratat-o au luptat și acum este OK!”, a spus Raed Arafat la „Sinteza Zilei”.

„Munca la Terapie Intensivă cu astfel de pacienţi este una titanică. Este foarte mult de lucru. Este un mare lucru că au reuşit colegii nostri de la Terapie să-i salveze viaţa, după ce a fost într-o stare critică. Mă bucur că este în viaţă', a spus Arafat și la România TV.

Doctorița a fost internată la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș' din București, după ce a fost infectată de un fost polițist infectat cu COVID-19, care a ascuns faptul că a fost plecat în Israel.

Citește și:

Fostul ofițer MAI, care a infectat medicii de la Spitalul Gerota, a fost externat. Ce pedeapsă urmează să i se aplice

Medicii și asistentele de la Spitalul Gerota au revenit în prima linie, după o lună de carantină: „Sunteți un exemplu de învingători, de devotament și putere de a renaște!”

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter