Scandal într-un hotel devenit centru de carantină. Oamenii se plâng de mâncare: ”Ciorbă de fasole sleită. Managerul: „Vă bateți joc. Confundați carantina cu sejurul?”

Publicat pe

Mâncarea oferită într-un hotel de 3 stele, devenit centru de carantină,  din Herculane a devenit motiv de scandal între cei izolați și pesonalul hotelului. 

Un tânăr a făcut live pe Facebook, plângându-se că în cameră e frig și mâncarea nu e bună. Mesajul tânărului a fost preluat și de presa locală. 

„Duminică dimineaţă, am ajuns în Herculane şi, deşi le spusesem celor de acolo că nu mâncasem nimic de două zile, mâncarea de prânz mi-a fost adusă după ora 4.30. În cameră au oprit căldura, azi-noapte am îngheţat, credeţi-mă, şi acum mi-e frig. Ieri, la prânz, am primit o ciorbă de fasole sleită, o bucată de carne de pui, o ciulama de ciuperci rece. A, şi o felie de chec în loc de pâine. Nici mâncarea nu e caldă în hotelul ăsta. Seara ne-au dat o bucată de carne fiartă, cu orez şi trei fâşii de castraveţi muraţi şi, din nou, feliuţa de chec. Azi-dimineaţă am primit două feliuţe de şuncă, cred că, după gust, erau din conservă, două bucăţi de brânză topită, un ou şi puţin gem. E bătaie de joc, parcă suntem infractori pe care, după ce i-au izolat, îi şi înfometează', s-a plâns Darius Panescu, pentru expressdebanat.ro.

Citește și: O româncă întoarsă din Marea Britanie se vaită de condițiile dintr-un centru de carantină din Mamaia: „Copilul plângea de foame. Am primit pilaf nefiert şi carne fiartă”

Managerul de marketing al hotelului a reacționat după postările tânărului și a explicat cât de greu este pentru personalul hotelului să se ocupe de oamenii aflați în carantină. Laura Pătru spune că cei aflați în izolare agresează verbal personalul hotelului și distrug camerele în care se află. 

În plus, spune femeia, mâncarea este aceeași pe care o servesc și clienților hotelului, explicând că personalul hotelului este depășit de atitudinea oamenilor și că mulți colegi au clacat din cauza umilințelor la care au fost supuși de către cei aflați în carantină. 

Citește și: Medicii și asistentele de la Spitalul Gerota au revenit în prima linie, după o lună de carantină: „Sunteți un exemplu de învingători, de devotament și putere de a renaște!

„Mi-am petrecut ziua plină de nervi şi revoltă pentru bătaia de joc la adresa colegilor mei şi a altora ca ei, care încearcă să facă tot posibilul într-o situaţie îngrozitoare pentru noi toţi. Mi se rupe sufletul pentru acei colegi care trebuie să îndure injurii, gunoaie aruncate de la balcon, urlete, obiecte smulse din pereţi, să te uiţi fără putere cum se năruieşte munca ta de ani de zile, de parcă nu era de ajuns că suntem unul dintre cele mai afectate segmente ale industriei. Mai nou ne luptăm şi cu live-uri care acuză mâncarea? Că nu e ok să se dea brânză topită sau că şunca este de la conservă? Vă bateţi joc de noi? Confundaţi carantina cu sejurul? Oamenii aceia fac tot posibilul, se expun, într-un context de muncă dificil, aprovizionare dificilă. Vă plângeţi că nu se dă destulă căldură? În mastodonţi industriali funcţionali pentru o mână de oameni, neîncălziţi de trei săptămâni, când afară au fost constant între 16 şi 20 de grade? Vă bateţi joc de noi? Vă bateţi joc de eforturile noastre şi ale tuturor celor implicaţi! Să vă fie ruşine! Pentru toate colegele mele care au plâns din cauza umilinţelor voastre! Şi pentru alţii ca ei!', arată Laura Pătru.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter