O româncă întoarsă din Marea Britanie se vaită de condițiile dintr-un centru de carantină din Mamaia: "Copilul plângea de foame. Am primit pilaf nefiert şi carne fiartă"

Publicat pe

O femeie care s-a întors cu familia din Marea Britanie povestește care sunt condițiile dintr-un centru de carantină din Mamaia.

O româncă întoarsă din Marea Britanie se vaită de condițiile dintr-un centru de carantină din Mamaia: "Copilul plângea de foame. Am primit pilaf nefiert şi carne fiartă"O româncă întoarsă din Marea Britanie se vaită de condițiile dintr-un centru de carantină din Mamaia: "Copilul plângea de foame. Am primit pilaf nefiert şi carne fiartă"

Oana s-a întors împreună cu familia din Marea Britanie, iar acum se află în carantină într-un hotel din Mamaia. Femeia, care e venit și cu copilul în vârstă de 3 ani, critică dur condițiile din locul în care are de stat 14 zile.

Povestește că a durat mai bine de o oră jumătate până să fie cazați, timp în care au stat în aceeași încăpere cu mai multe persoane, într-un spațiu în care se și fuma. Copilul plângea de foame, însă mâncare, în ciuda insistențelor, au primit abia după câteva ore.

Citește și: Cum arată un centru de carantină din București.Suspecții de coronavirus nu se plâng de condiții: 'Suntem ca la 5 stele'

Nu ştiu cum o să rezistăm 14 zile în condiţile astea!

„Bună seara! Suntem în carantină la hotel Flora, pentru că am venit din UK! Condiţiile sunt groaznice! Am ajuns 08:30, am fost cazaţi la ora 10:00! Am stat într-o sală de aşteptare în care se fuma şi stăteam toţi la grămadă, specific că sunt cu familia şi copilul meu în vârstă de 3 ani! Copilul plângea de foame, am rugat să îmi aducă ceva de mâncare a spus să intram în camere şi vom primi .. am primit la ora 14:00, un pilaf nefiert şi o carne fiarta, voi ataşa poze! Am sunat la recepţie între timp, să cer mâncare pentru copil .. a spus să aştept 30 de minute, am aşteptam până la 14 .. şi a venit ‘minunea’ a mâncat copilul pâine goală şi l-am culcat!, a povestit femeia pe Facebook.

Femeia mai spune că i s-a spus că se poate plânge de condiții la Direcția de Sănătate Publică. Ea este de părere că în aceste condiții se pot îmbolnăvi, chiar dacă au venit sănătoși.

„La ora 17 a venit naşa şi mi-a adus pachet în care avem voie doar mezeluri şi iaurturi, tot ce este ambalat şi cumpărat din magazin, nu avem voie mâncare gătită! A spus să sunam la DSP dacă nu ne convin condiţile. Nu suntem băgaţi în seama, sunam la recepţie nu ne raspunde nimeni, dacă ieşim pe hol ne amendează! În condiţile astea cu siguranţă copilul se îmbolnăveşte şi bineînţeles şi noi! Nu ştiu cum o să rezistăm 14 zile în condiţile astea! Am venit sănătoşi şi cu siguranţă plecam bolnavi!', a mai relatat femeia.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Ilinca Vandici nu s-a plictisit în carantină: 'Perioada aceasta este dificilă, dar și frumoasă.Fac mai mult sport și stau mai mult fiul meu'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter