Ilinca Vandici nu s-a plictisit în carantină: ”Perioada aceasta este dificilă, dar și frumoasă. Fac mai mult sport și stau mai mult fiul meu”

Publicat pe

Din cauza pandemiei de coronavirus, Ilinca Vandici a fost nevoită să stea acasă până se va termina totul. Prezentatoarea TV nu este obișnuită cu un astfel de program, însă se bucură că are mai mult timp să stea cu fiul ei.

Aflată zilnic pe platoul de filmare de la „Bravo, ai stil! Celebrities', Ilinca Vandici nu avea atât de mult timp să facă prea multe activități alături de Zian. Pentru vedetă, această pauză de la emisiune îi este prielnică, iar acum fiul ei se bucură de toată atenția.

„Perioada aceasta este dificilă, dar și frumoasă. Și spun frumoasă pentru că, în sfârșit, am timp să fac foarte multe lucruri pe care tânjeam să le pun în practică, e o perioada prielnică pentru că reușesc să petrec foarte mult timp cu Zian și reușim să învățăm lucruri împreună. Dificilă e pentru că nu sunt obișnuită să stau toată ziua în casă, fără să am un program bine stabilit, să merg undeva, să fac ceva în afara casei. Am început să practic mai mult sport, în fiecare zi sau o dată la două zile fac antrenamente. Când e vreme frumoasă ador să stau în curte și să-mi beau cafeaua, să savurez un ceai sau pur și simplu să-mi iau energia de la soare”, a declarat Ilinca Vandici pentru Click!.

Acum că are mai mult timp la dispoziție, prezentatorea TV a povestit despre activitățile pe care le face acasă cu fiul ei, Zian. Băiețelul nu se plictisește deloc alături de mama lui, ba chiar este fericit că este în centrul atenției.

„Ne jucăm cu mășinuțele, cu mingea, facem puzzle-uri, construim căsuțe din lego, facem diferite forme din plastilină, citim, ne jucăm de-a v-ați ascunselea. Găsim în fiecare colțișor câte ceva de făcut și o oportunitate de a ne petrece timpul împreună”, a mai spus Ilinca Vandici.

Cu siguranță în casa vedetei de la Kanal D este multă veselie, iar micuțul Zian are multă energie. Astfel că, Ilinca Vandici nu prea are timp să stea, iar fiul ei o ține ocupată tot timpul.

Citește și: Cum arată Ilinca Vandici fără machiaj. Prezentatoarea „Bravo, ai stil! Celebrities” nu se teme să-și arate frumusețea naturală

FOTO: Facebook

Ilinca Vandici nu s-a plictisit în carantină: 'Perioada aceasta este dificilă, dar și frumoasă. Fac mai mult sport și stau mai mult fiul meu'Ilinca Vandici nu s-a plictisit în carantină: 'Perioada aceasta este dificilă, dar și frumoasă. Fac mai mult sport și stau mai mult fiul meu'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter