Meghan și Harry au făcut anunțul. De ce au ales numele Archie, pentru fiul lor: provine din limba greacă și are o semnificație puternică!

Publicat pe

Harry și Meghan Markle, care s-au mutat recent în Los Angeles, intenționează să înființeze o nouă organizație de caritate. Cei doi au dezvăluit ce nume va purta acesta!

Meghan și Harry au făcut anunțul. De ce au ales numele Archie, pentru fiul lor: provine din limba greacă și are o semnificație puternică!Meghan și Harry au făcut anunțul. De ce au ales numele Archie, pentru fiul lor: provine din limba greacă și are o semnificație puternică!

Începând cu data de 1 aprilie, Meghan și Harry nu mai sunt membri activi ai familiei regale, astfel ca nu mai au voie să folosească nici titulatură regală sau marca „Sussex Royal. Mai mult, Meghan și Harry vor trebui să-și asigure singuri traiul de acum înainte și vor fi nevoiți să plătească și pentru securitatea lor, suma ridicându-se la multe milioane de lire sterline anual.

Citește și: Decizia neașteptată luată de Regina Elisabeta a II-a după ce Meghan și Harry au „trădat” familia regală!Ce se va întâmpla cu veniturile Ducilor de Sussex

Cei doi au anunțat, însă, că vor înfiinţa o nouă organizație caritabilă, cu un nume inspirat de fiul lor. „Archewell se va numi. Ei au explicat pentru Daily Telegraph că au încheiat încă de luna trecută demersurile administrative necesare pentru a-şi lansa fundaţia în Statele Unite.

Meghan și Harry: „Suntem nerăbdători să lansăm Archewell când va veni vremea”

„Înainte de SussexRoyal, am avut ideea de «archè», un cuvânt grecesc care înseamnă ‘sursa acţiunii’. Acest concept ne-a plăcut şi a devenit şi o sursă de inspiraţie pentru prenumele fiului nostru. Suntem nerăbdători să lansăm Archewell când va veni vremea. La fel ca toată lumea, acum ne concentrăm pe sprijinirea eforturilor de a contracara pandemia de COVID-19, dar am vrut să vă aducem la curent cu veştile legate de noua noastră organzaţie, au menționat ei prin intermediul reprezentanţilor.

Citește și: Donald Trump refuză să plătească pentru protecția lui Meghan Markle și a Prințului Harry!Ce i-au replicat foștii Duci de Sussex

Harry şi Meghan ar mai avea intenția și de a lansa şi un site în vederea prezentării unui „material educativ şi de formare prin intermediul filmelor, podcasturilor şi cărţilor, potrivit adevărul.ro.

Au părăsit Canada pentru o nouă viață în Statele Unite. Motivele lor au fost atât de natură profesională, cât și familială.

„Această mutare era plănuită de ceva vreme. Canada nu ar fi funcționat din  motive diverse, asta au înțeles amândoi, și vor să locuiască în zona Los Angeles-ului. Au o rețea de cunoștințe aici. Aici se află noua lor echipă de agenți, PR și manageri și, desigur, mama ducesei, Doria, locuiește aici”, a declarat o sursă pentru publicația The Sun.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, în autoizolare din cauza coronavirusului!Ce măsuri de urgență au luat foștii Duci de Sussex pentru a se proteja

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter