Ce este OROSTIM HV, suplimentul alimentar lansat de Institutul Cantacuzino pentru a ne ajuta în lupta cu COVID-19 și alte infecții

Publicat pe

Institutul Cantacuzino lansează suplimentul alimentar OROSTIM HV, pentru reglarea cantității de anticorpi în lupta cu COVID-19. OROSTIM HV promite să crească rezistența organismului la infecții, în special la infecții ale tractului respirator superior.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce este OROSTIM HV

Pe 30 noiembrie, a fost lansat OROSTIM HV, primul produs dezvoltat de Institutul Cantacuzino, după ce a acesta din urmă a fost preluat de Ministerul Apărării Naționale. Astfel, colonelul dr. Florin Oancea a susținut o conferință de presă, la care s-a alăturat inclusiv premierul Ludovic Orban, prin care a anunțat beneficiile acestui supliment alimentar.

'Eu nu am niciun merit. Are MApN, care a finanțat toată cercetarea pentru a putea scoate din nou pe piață un produs extrem de util. Acest produs poate fi folosit pentru reglarea cantității de anticorpi și întărește imunitatea organismului. Pentru noi Institutul Cantacizino reprezintă o instituție fundamentală în cercetarea medicală românească, o instituție pe care o vom sprijini, o instituție pentru care vom încerca să asigurăm finanțări serioase pentru atingerea obiectivelor ambițioase stabilite de conducerea institutului', spune Ludovic Orban, potrivit Mediafax.

„Specialiştii Secţiei Imunomodulatori împreună cu cei din Departamentul de Cercetare-Dezvoltare au reuşit într-un timp relativ scurt, aproximativ un an, să revitalizeze produsul OROSTIM. Iată că prin munca asiduă a celor care lucrează în acest institut am reuşit să scoatem pe piaţă acest produs imunomodulator OROSTIM-HV, care este un supliment alimentar obţinut dintr-un lizat atomizat din 15 tulpini bacteriene şi o pulbere de extract de orz verde, folosit ca excipient, a precizat Florin Oancea.

Citește și:

Top 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Cu ce le puteți înlocui

Cât de sigur este vaccinul anti-COVID care urmează să ajungă în România. Raed Arafat: „Va avea efecte secundare, dar…”

Ce este Psiho-Dieta, metoda revoluționară de slăbit, fără sport sau numărat calorii

Cât costă suplimentul anti-COVID OROSTIM HV

Colonelul dr. Florin Oancea, directorul institutului, a precizat că este vorba despre un supliment alimentar obținut din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde.
„Are proprietăți antioxidante și de stimularea imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții, în special la infecții ale tractului respirator superior. OROSTIM HV se administrează în perioade cu risc de apariție a acestor infecții respiratorii', adaugă Oancea.

Când va fi disponibil suplimentul anti-COVID OROSTIM HV


El precizează că imunomodulatorul va fi disponibil începând cu data de 2 decembrie, de la punctul de vânzare al Institutului Cantacuzino. Tratamentul cu Orostim-HV se administrează timp de 10 zile, trei luni consecutiv, pentru rezultate vizibile.
„Va fi comercializat atât pentru copii, cu flacoane de 10 sau 30 de capsule, la un preț de 25 sau de 60 de lei, precum și forma pentru adulți, la un preț de 30 de lei și 80 de lei. Tratamentul este de 10 zile, trei luni consecutiv', mai a spus directorul Institutului Cantacuzino.

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă