Ce este Psiho-Dieta, metoda revoluționară de slăbit, fără sport sau numărat calorii

Publicat pe

Fără numărat de calorii, fără sport, dar cu somn mult, Psiho-Dieta aduce acţiuni şi principii noi pentru creier și are drept rezultat pierderea kilogramelor nedorite. Psiho-Dieta promite să ne ajute să slăbim, fără frustrările sprecifice unei diete de slăbit clasice.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Psiho-Dieta este o metodă integrativa de slăbit cu rezultate impresionante şi ireversibile al cărei instrument de lucru este mintea celui care îşi doreşte schimbarea.

Ce este Psiho-Dieta și cum funcționează

Anca Alungulesei, terapeut în nutriţie, cu o expertiză în domeniul alimentaţiei sănătoase de peste 10 ani de zile, a creat metoda de slăbit pe care a botezat-o „Psiho-Dieta” și explică principiul după care funcționează această dietă.

Psiho Dieta este metodă care îţi poate reda puterea interioară de a-ţi transforma corpul cu ajutorul minţii. În concepţia colectivă există convingerea că doar alimentaţia şi, eventual, sportul intens sau combinaţia dintre cele două ne pot conduce către obţinerea siluetei dorite însă, din punctul meu de vedere, această perspectivă asupra procesului de slăbire este incompletă.

Slăbirea este un proces care trebuie pregătit mai întâi în minte, pentru că mintea (subconştienta) este cea care ne conduce corpul şi nu viceversa. În momentul în care începi să îţi antrenezi mintea în acest proces şi îi oferi instrucţiuni precise şi clare, rezultatele în procesul de slăbire se vor vedea pe corpul fizic. Aşadar, pentru a avea rezultate sustenabile care să ţină o viaţă este nevoie ca persoana care îşi doreşte să slăbească, să înceapă mai întâi cu mintea şi abia apoi cu corpul.', explică Anca Alungulesei.

Cât trebuie ținută Psiho-Dieta până la apariția rezultatelor


Fără a simţi presiunea unei diete clasice, persoanele care aleg să adopte Psiho-Dieta, intră alături de terapeutul Anca Alungulesei, într-un proces complex de auto-cunoastere şi auto-explorare a minţii şi corpului, care durează 8 săptămâni, timp în care pot slăbi între 7 şi 10 kg şi în urma căruia ajung să mănânce tot ce îşi doresc fără să se mai îngraşe, pentru că învaţă cum funcţionează mintea atunci când vine vorba despre mâncare şi kilograme.

Fără numărat de calorii, fără sport, dar cu somn mult, Psiho-Dieta aduce acţiuni şi principii noi pentru creier şi pentru piaţa dietelor care se dovedesc foarte eficiente pentru corp: Pentru a putea slăbi cu cap', fără a ne mai îngraşa vreodată, primul pas pe care trebuie să îl facem este să înţelegem şi să schimbăm relaţia pe care o are creierul nostru cu mâncarea şi nicidecum să schimbăm tipul de mâncare din farfurie cu alt tip de mâncare.

Citește și:

Ce dietă ține Anna Lesko, la 40 de ani: „Mănânc doar ce gătesc eu”. Evită să consume mai multe alimente / INTERVIU

Gwyneth Paltrow a pozat complet goală, la 48 de ani! Ce dietă ține pentru un trup perfect: are câteva produse interzise

Dieta Melaniei Trump, la 50 de ani! Prima Doamnă respectă cu sfințenie două reguli esențiale: ce mănâncă în fiecare zi și ce alimente a exclus total din meniul său

Pe ce se concentrează Psiho-Dieta

„În cadrul Psiho Dietei nu ne concentrăm pe calorii, nu le numărăm, nu devenim obsedaţi de ele. Ne concentrăm pe nutrienţii necesari organismului pentru a susţine celulele, organele şi procesele interne, pentru că, în momentul în care toate acestea primesc ceea ce au nevoie, ajung să ardă grăsimea corporală fără alt ajutor extern. În Psiho-Dieta nu recomand sport intens, în special în perioada de slăbire activă, ci recomand odihnă multă. Argumentele sunt nenumărate, la fel şi beneficiile, aşa că, abia aştept să le împărtăşesc cu toţi cei interesaţi', dezvăluie Anca Alungulesei.

Cui se adresează Psiho-Dieta


Cu etape dictincte, cu supraveghere şi consiliere permanentă şi cu un plan alimentar complet, clar conceput pentru a regla grelina (hormonul foamei), pentru a aduce senzaţia de saţietate în organism, dar şi pentru a ajunge să determine alegeri alimentare conştiente şi benefice pentru corp şi minte, Psiho-Dieta se adresează persoanelor omnivore, vegane sau vegetariene care au încercat de-a lungul timpului nenumărate diete fără rezultat şi care au înţeles că pentru a putea ajunge la greutatea optimă şi a o menţine pe termen lung nu este suficient să schimbe o porţie de mâncare cu alta, ci să-şi antreneze creierul şi emoţiile în procesul de slăbire.

Cui NU se adresează Psiho-Dieta

Psiho-Dieta NU este pentru cei care căuta soluţii fulger, instant, de 7 zile sau până la începerea sezonului estival. Psiho-Dieta nu este o dietă minune, nu este un buton pe care să apeşi (cu alte cuvinte să te culci şi să te trezeşti cu 10 kg mai puţin) ci este un proces în care, dacă te angajezi 100%, beneficiile apar încă din primele zile şi durează pe tot parcursul vieţii', avertizează Anca Alungulesei.

Beneficiile Psiho-Dietei

Cu obiectivul declarat că Psiho-Dieta să ajungă la cât mai multe persoane care au nevoie de ea pentru a avea un corp minunat şi o greutate perfectă cu care să se plimbe cu mândrie în lume, Anca Alungulesei subliniază că beneficiile metodei de slăbire sunt nenumărate şi ating planul mental şi emoţional, pe lângă cel fizic:

Atunci când îţi rezolvi' problema kilogramelor odată pentru totdeauna, de fapt ajungi să înlocuieşti obiceiurile alimentare nesănătoase cu obiceiuri alimentare sănătoase reuşind, astfel, să îţi modifici comportamentul alimentar care te-a condus către ceea ce eşti tu astăzi. Odată ce ai făcut pace cu trecutul, corpul, inclusiv greutatea, se aşează în matcă perfectă aşa cum a fost creat. Frustarea şi neputinţa pe care o simt toate persoanele care au eşuat în procesul de slăbire mi se pare complet nedreaptă şi nemeritată.

Psiho-Dieta le spune că NU este vina lor că sunt suprapoderale, nu e vina lor că au diverse pofte pe care nu şi le pot înfrâna sau că mănâncă prea mult, că nu e vina lor că încearcă de mulţi ani să slăbească şi tot nu reuşesc', detaliază terapeutul.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter