Cine e Luca Adrian, concurentul de la Chefi la Cuțite cu accent italian

Publicat pe

Luca Adrian are 23 de ani este din Timișoara. Luca Adrian a crescut într-un bloc de la periferia Timișoarei. Când avea numai 5 ani s-a mutat împreună cu familia în Italia unde a făcut școala. De la 10 ani s-a hotărât că vrea să se facă bucătar. Gătea pentru fratele lui mai mare de când abia ajungea la aragaz, așa a ajuns să facă școala de bucătari în Italia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cel mai greu moment din viața lui a fost atunci când fratele lui a suferit o criză gravă de epilepsie, dar a fost urmat de cel mai fericit moment din viața lui atunci când acesta și-a revenit complet.

„Problema este că nimeni nu știa că fratele meu suferă de epilepsie”.

Luca Adrian nu a mai participat la o emisiune TV până acum. Și-a dorit să participe la „Chefi la cutite” pentru că ‘îmi doresc să fiu parte din țara mea”. Vrea în echipa lui Sorin Bontea pentru că îl simte apropiat de temperamentul lui.

În timp ce Luca participa la concurs, fratele lui a avut o intervenție la inimă și s-a operat. Luca a reușit să îi impresioneze pe chefi de câteva ori în competiție cu preparatele lui neobișnuite.

Luca, cel mai „ciudat' concurent de la Chefi la Cuțite

Pentru că Luca Adrian are mereu o stare pozitivă și este în lumea lui, ceilalți concurenți l-au numit adesea ciudat sau i-au reproșat că este defazat.

Cine e Luca Adrian, concurentul de la Chefi la Cuțite cu accent italianCine e Luca Adrian, concurentul de la Chefi la Cuțite cu accent italian

Puțini sunt cei care au reușit să îl înțeleagă cu adevărat. El este înclinat spre spiritualitate și experiențe, iar faptul că a a reușit să intre în echipa lui chef Sorin Bontea a fost o reală reușită pentru el. Luca își dorește să își facă mândru fratele și speră să rămână cât mai mult în competiție.

Citește și: Cine este Alberto Chelu de la Chefi la Cuțite.A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

Citește și: Cine este Cătălin Voicu de la Chefi la cuțite.A cântat în trupa Ro-Mania și e complet schimbat

Citește și: Cine este Amalia Bellantoni de la Chefi la Cuțite.Ce meserie a avut înainte să apară la TV

Citește și: Cine este Shoji Toshihisa de la Chefi la cuțite.S-a mutat de 8 ani în România

Citește și: Cine este Coca Nicolae Eupsihie de la Chefi la cuțite! A trăit o dramă în copilărie

Pentru că a crescut în Italia, el nu vorbește foarte bine limba română, iar de multe ori acest aspect îi dă bătăi de cap în comunicarea cu ceilalți concurenți. Deși este exuberant și uneori de neînțeles, Luca are un suflet enorm și este non conflictual, motiv pentru care se consumă enorm atunci când alți concurenți din echipa lui țipă la el.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter