Cine este Coca Nicolae Eupsihie de la Chefi la cuțite! A trăit o dramă în copilărie

Publicat pe

Coca Nicolae Eupsihie este concurentul de la Chefi la cuțite care i-a impresionat pe jurați cu povestea lui de viață. Coca Nicolae Eupsihie a trăit o adevărată dramă în copilărie!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Coca Nicolae Eupsihie de la Chefi la cuțite i-a impresionat pe cei trei chefi nu doar cu preparatul său, ci și cu povestea tristă de viață.

Coca Nicolae Eupsihie a pregătit o rețetă de fructe de mare cu salsa de mango și avocado și a primit cele trei cuțite, ceea ce l-a emoționat incredibil de tare.

Citește și: Cine este Alberto Chelu de la Chefi la Cuțite.A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

Tânărul de la Chefi la cuțite nu și-a putut ascunde lacrimile de fericire pentru că și-a văzut visul împlinit, trăgând speranță că va putea rămâne în țară.

Drama lui Coca Nicolae Eupsihie de la Chefi la cuțite

Coca Nicolae Eupsihie de la Chefi la cuțite a trăit o dramă, încă de la vârte fragede. A locuit în Germania până la vârtsa de 8 ani, când părinții au divorțat.

Citește și: Cine este Cătălin Voicu de la Chefi la cuțite.A cântat în trupa Ro-Mania și e complet schimbat

Tânărul de la Chefi la cuțite a povestit că tatăl său era foarte violent și îl bătea fără motiv, mama sa având parte de același tratament pentru că îi lua apărarea.

„Am stat în Germania până la vârsta de opt ani, când au divorțat părinții mei. Am muncit de la vârste fragede, de la cinci ani. Fiind la țară aveam animale. Tata pleca dimineața, nu îl interesa. Eu cu mama făceam lucrurile în locul lui. El consuma alcool, aveam cinci-șase ani când a început să aibă atacuri care m-au marcat. Venea acasă și mă lua la bătaie, fără vreun motiv. Nu conta nimic, nu avea motiv. Am ajuns la scaun și la mai multe obiecte cu care dădea în mine. Se băga mama pentru mine, dar o bătea și pe ea. Tata, ca să nu mai aibă asupra mea contacte violente, mama a decis să plece la părinții mei. Poate în ziua de astăzi nici nu mai eram în viață. Nu am ținut legătura deloc după. Am îngropat tot, pentru mine trecutul nu mai există”, a povestit Coca Nicolae Eupsihie.

Citește și: Cine este Amalia Bellantoni de la Chefi la Cuțite.Ce meserie a avut înainte să apară la TV

Coca Nicolae Eupsihie este ajutor de bucătar în Germania

Coca Nicolae Eupsihie este ajutor de bucătar în Germania. El a precizat că își dorește să învețe meserie de la cei trei jurați și ar vrea să facă studii de specilitate pentru a se perfecționa în această meserie.

Cine este Coca Nicolae Eupsihie de la Chefi la cuțite! A trăit o dramă în copilărieCine este Coca Nicolae Eupsihie de la Chefi la cuțite! A trăit o dramă în copilărie

Citește și: Cine este Shoji Toshihisa de la Chefi la cuțite.S-a mutat de 8 ani în România

Coca Nicolae Eupsihie că nu a putut face școală decât până în clasa a IX-a. S-a apucat să muncească la vârste pentru a-și întreține surorile și pentru a-și ajuta mama, care a plecat la mună în Italia, să își facă casă.

„Școală nu am făcut, am făcut până în clasa a 9-a. Nu aveam bani, aveam alte priorități, să ne facem o casă. Mama a plecat în Italia la muncă, eu mi-am ales o meserie cinstită, am luat drumul străinătății ca să avem un acoperiș. Am ajuns în Germania cu doar doi euro în buzunar. Am stat în gară până a venit patronul să mă ia, m-a pus direct la treabă, la jumătate de oră după ce am ajuns acolo. Am spălat vase șase luni, dar mi-am dorit să cresc și am reușit! Am ajuns ajutor de bucătar', a mai spus Coca Nicolae Eupsihie de la Chefi la cuțite.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter