Cine este Cătălin Voicu de la Chefi la cuțite. A cântat în trupa Ro-Mania și e complet schimbat

Publicat pe

Figura lui Cătălin Voicu de la Chefi la cuțite li s-a părut multora cunoscută și asta pentru că a cântat, cu ani în urmă, în cunoscuta trupă Ro-Mania. Iată ce a făcut în toți acești ani Cătălin Voicu și ce poveste impresionantă de viață are!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Voicu de la Chefi la cuțite s-a făcut remarcat în anii 96, în trupa Ro-Mania, formație extrem de populară în rândul tinerilor pentru melodiile pop-dance. Fostul membru al trupei Ro-Mania a venit la Chefi la cuțite pentru a-și etala calitățile culinare.

Cătălin Voicu s-a retras în urmă cu 6 ani din formația Ro-Mania și mulți s-au întrebat cu ce se ocupă în prezent.

Citește și: Cine este Melinda Cutur de la Chefi la cuțite.Are un fiu cu o boală genetică rară

Cine este Cătălin Voicu de la Chefi la cuțite. De ce a renunțat la Ro-Mania

Cătălin a venit la Chefi la cuțite și și-a spus povestea de viață și motivele pentru care a renunțat la trupă, în ciuda succesului de care s-a bucurat.

Cătălin Voicu a mărturisit că în prezent este agent de vânzări pentru o firmă de contabilitate și a renunțat la muzică pentru a putea petrece mai mult timp cu familia.

Citește și: Cine este Shoji Toshihisa de la Chefi la cuțite.S-a mutat de 8 ani în România

„Sunt fost cântăreț, actual agent de vânzări pentru o firmă de contabilitate. Am fost membrul unei trupe timp de 16 ani, am fost în formația Ro-Mania. M-am retras în urmă cu șase ani, dar formația merge înainte. M-am retras pentru că familia este mai importantă și vreau să fie mai aproape de ea”, a povestit Cătălin Voicu la Chefi la cuțite.

Cătălin Voicu de la Chefi la cuțite a adoptat un copil

Din păcate, în tot acest timp fostul membru de la Ro-Mania s-a confruntat și cu probleme. Cătălin Voicu și-a spus povestea tristă de viață la Chefi la cuțite. El și soția sa, care îi stă alături de 20 de ani, au încercat să aibă copii, apelând inclusiv la fertilizare in vitro, însă nu au reușit să devină părinți.

Citește și: Cine este Ionuț Georgel Belei de la Chefi la cuțite.A primit cuțitul de aur de la Sorin Bontea

Totuși, nu au renunțat la idee, iar Cătălin Voicu de la Chefi la cuțite este acum tată după ce a adoptat, în urmă cu 3 ani, un copil care are astăzi 6 ani.

„Sunt căsătorit de 20 de ani, am un copil de șase ani, care a venit în urmă cu trei ani în familie. Am încercat să avem copii, am avut numeroase nereușite, inclusive o fertilizare in vitro. Am mers apoi pe ideea de adopție, l-am adoptat pe Alex în urmă cu trei ani. Acum pot spune că sunt un părinte împlinit din toate punctele de vedere. Dacă vrei să adopți cu adevărat se rezolvă totul foarte repede', a povestit Cătălin Voicu de la Chefi la cuțite.

Citește și: Cine este Cristi Borcan de la Chefi la cuțite.Ultramaratonistul poreclit Superman a alergat 151 de kilometri în casă

Cine este Cătălin Voicu de la Chefi la cuțite. A cântat în trupa Ro-Mania și e complet schimbatCine este Cătălin Voicu de la Chefi la cuțite. A cântat în trupa Ro-Mania și e complet schimbat

Cătălin Voicu de la Chefi la cuțite este pasionat de bucătărie

Cătălin Voicu este pasionat de bucătărie, motiv pentru care soția sa l-a înscris la Chefi la cuțite.

„Soția este cea care m-a înscris la acest concurs, presupun că i-a plăcut ce gătesc acasă. Eu, având maim ult timp liber, prefer să o aștept cu mâncărica acasă, soția se ocupă de deserturi', a povestit artistul de la Ro-Mania.

Citește și: Cine e Zanni de la Chefi la cuțite.Protejatul lui Alex Velea are un trecut dramatic

Preparatul său, piept de curcan cu sos de muștar cu fasole verde și baby carrot, i-a adus, spre bucuria lui, două cuțite, astfel că va merge mai departe în concurs.

Cătălin Voicu de la Ro-Mania a împărtășit bucuria cu fiul său, care l-a însoțit în competiție.

Sursa foto: Antena 1

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter