Cine este Melinda Cutur de la Chefi la cuțite. Are un fiu cu o boală genetică rară

Publicat pe

Melinda Cutur este concurenta de la Chefi la cuțite cu o poveste tristă de viață! Melinda Cutur de la Chefi la cuțite trăiește o adevărată dramă, având un fiu care suferă de o boală genetică rară, însă nu s-a lăsat înfrântă de greutățile vieții și luptă pentru a ajuta și alți copii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Melinda Cutur a venit la Chefi la cuțite, sezonul 8, pentru a câștiga premiul! Miza sa este una specială. Melinda Cutur nu vrea să câștige pentru propriul beneficiu, ci, în cazul în care ar câștiga ar vrea să investească banii într-un centru de terapie pentru a ajuta copiii bolnavi și părinții fără posibilități.

Melinda Cutur are o poveste tristă de viață, pe care a povestit-o pe îndelete în timp ce a pregătit gulaș de mistreț cu găluște și spumă de căpșuni.

Citește și: Cine este Ionuț Georgel Belei de la Chefi la cuțite.A primit cuțitul de aur de la Sorin Bontea

Melinda Cutur de la Chefi la Cuțite trăiește o dramă

Povestea de viață a Melindei Cutur de la Chefi la cuțite a impresionat-o pe Gina Pistol într-atât încât prezentatoarea nu a putut să-și stăpânească lacrimile.

Melinda are un băiețel care suferă de o boală genetică rară. Părinții au aflat diagnosticul după ce micuțul a suferit, la o vârstă fragedă, un stop cardio-respirator și o criză de epilepsie.

Citește și: Cine este Florin Buricea, concurentul fără mâini de la Chefi la Cuțite.Are două joburi și merge cu bicicleta!

„În urmă cu șase ani a făcut un stop cardio-respirator, o criză de epilepsie. A fost resuscitat jumătate de oră, a fost intubate, indus în comă. Am făcut investigații în toată Europa, a ieșit că are o boală genetică foarte rară. Nu ne-am așteptat, a fost un șoc', a povestit Melinda Cutur, cu lacrimi în ochi.

Melinda Cutur de la Chefi la cuțite vrea să ajute copiii bolnavi

Cheltuielile pentru terapiile fiului Melindei Cutur se ridică la aproximativ 3.000 de euro pe lună, însă părinții fac tot posibilul ca lui să nu-i lipsească absolut nimic.

Citește și: Cine este Cristi Borcan de la Chefi la cuțite.Ultramaratonistul poreclit Superman a alergat 151 de kilometri în casă

Cine este Melinda Cutur de la Chefi la cuțite. Are un fiu cu o boală genetică rarăCine este Melinda Cutur de la Chefi la cuțite. Are un fiu cu o boală genetică rară

Citește și: Cine este Amalia de la Chefi la cuțite.Femeia trăiește un coșmar, după ce a primit amenințări de la niște necunoscuți

„Am înțeles că nu o să fie niciodată un băiețel ca oricare altul și sperăm din suflet că o să putem să avem grijă de el. De aia am venit aici, ca să câștigăm premiul, am un proiect pentru el și pentru toți copiii care nu au posibilitatea să facă toate aceste terapii pe care le face fiul meu. Vreau să deschid un centru în care părinții să își lase copiii, atunci când nu mai au putere să îi crească', a transmis Melinda Cutur.

Melinda Cutur de la Chefi la cuțite, cu un pas mai aproape de a-și îndeplini visul

Chiar dacă chefii nu s-au arătat prea încântați de desertul pregătit de Melinda Cutur, gulașul de mistreț i-a adus două cuțite.

Astfel, Melinda este cu un pas mai aproape de a-și îndeplini visul de a-i ajuta pe copiii care se află în aceeași situație cu fiul ei.

Citește și: Cine e Zanni de la Chefi la cuțite.Protejatul lui Alex Velea are un trecut dramatic

Melinda Cutur a demonstrat că este o femeie puternică, în ciuda greutăților întâmpinate de-a lungul vieții, însă își face probleme pentru momentul în care nu se va mai putea ocupa de copilul ei. De aici și dorința acută de a face centrul de terapie pentru ca alți copii, cu probleme asemănătoare fiului ei diagnosticat cu o boală genetică rară, să poată beneficia de îngrijirile corespunzătoare de care au nevoie.

Citește și: Cine este Rolf de la Chefi la cuțite, cel mai tatuat bărbat din lume:”Am 278 de piercinguri în zona intimă”

Sursa foto: Facebook, Antena 1

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter