Cine este Ionuț Georgel Belei de la Chefi la cuțite. A primit cuțitul de aur de la Sorin Bontea

Publicat pe

Ionuț Georgel Belei este concurentul de la Chefi la cuțite care l-a impresionat atât de tare pe chef Sorin Bontea, încât a primit cuțitul de aur. Ionuț Georgel Belei de la Chefi la cuțite s-a reîntors în țară de două luni, din Germania, unde lucra ca bucătar.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ionuț Georgel Belei a impresionat juriul de la Chefi la cuțite. Ionuț Georgel Belei s-a prezentat în fața juriului cu o rețetă de nougat cu caramel sărat și fructe. Chiar dacă chef Cătălin Scărlătescu i-a atras atenția cu privire la fructe, că în loc de grepfruit ar fi mers mai degrabă o portocală sau că mousse-ul nu a fost perfect, dat fiind timpul limitat, desertul lui Ionuț Georgel Belei a făcut furori.

A primit toate cele trei cuțite și nu doar atât: chef Sorin Bontea a fost atât de impresionat de Ionuț Georgel Belei, încât a decis să-i ofere râvnitul cuțit de aur.

Citește și: Cine este Florin Buricea, concurentul fără mâini de la Chefi la Cuțite.Are două joburi și merge cu bicicleta!

Iubita sa, care l-a însoțit și a venit să-l sprijine, a fost atât de emoționată, încât a izbucnit în plâns înainte de a afla rezultatul, emoționând-o până la lacrimi și pe Gina Pistol.

Ionuț Georgel Belei nu a impresionat la Chefi la cuțite doar cu preparatul său, ci și cu povestea de viață. Iată cine este, de fapt, Ionuț Georgel Belei de la Chefi la cuțite.

Citește și: Cine este Cristi Borcan de la Chefi la cuțite.Ultramaratonistul poreclit Superman a alergat 151 de kilometri în casă

Ionuț Georgel Belei de la Chefi la cuțite a venit din Germania

Ionuț Georgel Belei a plecat din țară pentru a lucra în construcții. Se pare însă, că soarta a avut alte planuri cu el și nu degeaba se spune că orice rău spre bine e.

Ionuț Georgel Belei s-a arătat descurajat după ce a văzut condițiile în care ar fi fost nevoit să trăiască și a vrut să revină în țară, însă nu înainte de a nu petrece câteva zile la fratele său, care locuia tot în Germania.

„Trebuia să merg în construcții, eu am diploma de tehnician în instalații electrice, sunt electrician. Am plecat în construcții, trebuia să mă duc la spart zidul, la dat cu barosul. Când am ajuns acolo, unde mi s-a zis să dorm nu era pat, nu era nimic, era igrasie peste tot, era totul vraiște, nu erau geamuri…M-a luat plânsul, m-am pus pe o bancă și m-a luat plânsul, am zis că Germania nu mă vrea.

Citește și: Cine este Rolf de la Chefi la cuțite, cel mai tatuat bărbat din lume:”Am 278 de piercinguri în zona intimă”

Am zis că plec acasă, dar l-am sunat pe fratele meu și a zis să mai stau, să văd cum e Germania. Am ajuns la el. Eu de la 14 ani lucrez ca ospătar, am decis să lucrez cât mai stau acolo, cât mai stau în Germania, măcar să scot banii de drum', a povestit tânărul de la Chefi la cuțite

Ionuț este bucătar de 7 ani

Chiar dacă avea experiență ca ospătar, Ionuț Georgel Belei nu putea lucra chelner pentru că nu știa limba. Astfel, a început cu spălatul vaselor în bucătărie. În timp, a stat pe lângă bucătari experimentați și a deprins meseria, astfel că este deja bucătar de 7 ani.

Cine este Ionuț Georgel Belei de la Chefi la cuțite. A primit cuțitul de aur de la Sorin BonteaCine este Ionuț Georgel Belei de la Chefi la cuțite. A primit cuțitul de aur de la Sorin Bontea

Citește și: Cine e Zanni de la Chefi la cuțite.Protejatul lui Alex Velea are un trecut dramatic

În prezent, Ionuț Georgel Belei lucrează de 2 ani la un restaurant cu specific mediteraneean din Heppenheim, un oraș de lângă Frankfurt, care s-a închis pe vreme de pandemie.

„Era un bucătar italian, mă puneam să îl ajut, lăsam vasele să stea în treaba lor, stăteam apoi până la 1-2 să termin treaba. Acum sunt pe post de bucătar. Am schimbat restaurantele, am ajuns să lucrez și cu un chef care avea o stea Michelin, am lucrat apoi cu un chef italian foarte bun, de la care am învățat foarte multe”, a povestit Ionuț Georgel Belei parcursul lui profesional.

Sursa foto: Antena 1, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter