Ionuț Belei de la Chefi la Cuțite are o nouă iubită. Prima imagine cu cei doi

Publicat pe

Ionuț Belei de la Chefi la Cuțite are o nouă iubită! Cu ceva timp în urmă, Ionuț Belei anunța că a cerut-o în căsătorie pe Sabina, persoana cu care se afla într-o relație în momentul participării la competiția Chefi la Cuțite. Relația lor nu a durat atât de mult precum se aștepta toată lumea, iar acum câteva luni și-au spus adio. Recent, fostul concurent de la Antena 1 a postat o fotografie cu noua sa cucerire!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ionuț Belei a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți de la showul culinar Chefi la Cuțite. Acesta a câștigat sezonul opt și s-a bucurat de toată admirația primită din partea chefilor. Nu doar pe plan profesional stătea bine. Ionuț avea o relație cu Sabina, femeia care l-a susținut pe parcursul competiției de la Antena 1. Acesta a cerut-o în căsătorie, însă acum câteva luni a anunțat despărțirea!

Deși relația lui s-a terminat în urmă cu doar câteva luni, Ionuț Belei are deja o nouă cucerire. El a postat pe Insta Story o fotografie în care apare alături de o tânără domnișoară.

Citește și: Ionuț Belei de la Chefi la cuțite s-a despărțit de iubită!O ceruse de soție în primăvară

Citește și: Sorin Bontea și Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la Cuțite, au gătit împreună.Ce rețetă au pregătit

Citește și: Cât a plătit Culiță Sterp pentru botezul fiului.Tzancă Uraganu și Theo Rose au primit o avere, ca să cânte

Citește și: Ana Maria Mocanu a avut COVID-19 și a ajuns la spital.Cum ce simptome îngrozitoare s-a confruntat în ziua 10

Ionuț Belei de la Chefi la Cuțite are o nouă iubită!

Ionuț Belei a reușit să își surprindă fanii după ce a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de o fată. Cei doi se țin îmbrățișați în timp ce conduc un ATV. Această imagine a ridicat multe semne de întrebare deoarece nimeni nu se aștepta ca fostul concurent Chefi la Cuțite să se implice într-o nouă relație.

Mai mult decât atât, alături de poză, Ionuț a atașat și o melodie de dragoste, semn că iubește din nou. Fanii speră ca de această dată să se audă clopotele de nuntă!

Ionuț și Sabina s-au despărțit în urmă cu 4 luni

Sabina și Ionuț urmau să își spună „DA' în fața altarului. Din păcate însă, marele eveniment nu a mai avut deloc deoarece cuplul a decis să o ia pe căi diferite.

„Nu mai sunt cu Sabi, ne-am despărțit. Astăzi sau ieri se fac 4 luni de când nu mai suntem împreună. Am zis să văr răspund pentru că tot primesc mesaje dacă mai suntem sau nu împreună. Am luat decizia să ne despărțim, că așa ne e mai bine', a anunțat Ionuț Belei, acum câteva zile, pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter