Cât a plătit Culiță Sterp pentru botezul fiului. Tzancă Uraganu și Theo Rose au primit o avere, ca să cânte

Publicat pe

Cât a costat botezul fiului lui Culiță Sterp! Fostul concurent de la 'Survivor' (Kanal D) și iubita lui, Daniela Iliescu, au reușit să facă botezul micuțului lor, Milan, cu doar câteva zile înainte ca autoritățile să pună iar restricții pentru evenimente. Pentru petrecerea fastuoasă, Culiță Sterp a scos din buzunar o sumă uriașă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cât a costat botezul fiului lui Culiță Sterp. Interpretul nu s-a zgârcit deloc la botezul fiului său și a cheltuit o avere pentru ca soliștii momentului, Theo Rose și Tzancă Uraganu, să cânte la petrecere. În plus, invitații au fost cu dare de mână și au dat plicuri cu bani pentru micuțul Milan.

Conform Playtech, Culiță Sterp a cheltuit în jur de 40.000 de euro pentru botezului fiului său. Pe pagina lui de Instagram, Culiță Sterp s-a filmat alături de Tzanca Uraganu, în timp ce dansau, semn că atmosfera de la botez a fost una de vis.

Cât a plătit Culiță Sterp pentru botezul fiului

'Culiță a scos din buzunar 40.000 de euro, iar cam jumătate din această sumă le-a oferit-o soliștilor invitați să încingă atmosfera. E vorba despre Tzancă Uraganu, Theo Rose și de Bogdan de la Ploiești. Se pare că Tzancă și Theo Rose au cântat pe un onorariu de 7.000 de euro, fiecare. Ambii însă au ridicat invitații de la mese, încingându-se o petrecere pe cinste. La botez au venit în jur de 250 de invitați, iar darul acestora a fost generos. Culiță Sterp a primit bani, în plic, în valoare de circa 35.000 de euro', au declarat prietenii artistului, pentru sursa citată mai sus.

Citește și: Culiță Sterp a împlinit 29 de ani. Cine l-a făcut să plângă de ziua lui: „Exact ca un tată”

Citește și: Primele fotografii de la botezul lui Milan, fiul lui Culiță Sterp și al Danielei Iliescu

Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Nicole Cherry: „Ceva spontan”

Citește și: Carmen de la Sălciua, după ce a fost acuzată că a destrămat o familie: „Nu aș putea să fac ceva ce mi s-a făcut și mie”

Și-a invitat tatăl la botez

De asemenea, Culiță Sterp nu a dorit să cânte la botezului fiului, din superstiție, deși invitații l-au rugat să susțină un recital. Artistul a refuzat elegant, mărturisind că-și va lua revanșa altă dată. Mai mult de atât, Culiță Sterp și-a vizitat tatăl și l-a invitat la botez, deși acest lucru a supărat-o pe mama lui, Geta.

„Acum să vedem. Mama a zis că dacă vine el, s-ar putea să nu vină ea. După cum bine știți, ei s-au separat de vreo 10 ani. Acum o să vedem ce o fi, noi sperăm să vină amândoi și să nu facă copilării de genul. Sunt oameni mari, sunt maturi. Fiecare dintre ei e liber oarecum să aleagă ce să facă în viață. Cred că o să se înțeleagă și nu o să fie nicio problemă. Se întâlnesc după atâția ani, dacă vor să vorbească bine, dacă nu iarăși bine, dacă vor să se împace. Glumesc, mama zice că nu și el zice la fel, că nu. Sunt orgolioși amândoi.”a spus Culiță Sterp, în vlogul lui, înainte de botez.

Culiță Sterp a împlinit 29 de ani

Culiță Sterp a împlinit, pe 25 octombrie, frumoasa vârstă de 29 de ani. Cu această ocazie specială, încă din prima parte a zilei, cântărețul a fost asaltat cu sute de urări, atât din partea fanilor, cât și a apropiaților.

În diminața zilei sale de naștere, Culiță Sterp se afla la un eveniment la Vicovu de Sus. Chiar dacă a fost departe de familie, colegii lui l-au făcut fericit, oferindu-i un cadou scump, la care mulți visează.

„I-am spus băieților din formație că am văzut papuci șmecheri pe Internet. Dacă mi-au luat fake-uri, îi omor! N-am văzut de ăștia în viața mea, a spus Culiță Sterp când desfăcea cadoul.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter