Primele fotografii de la botezul lui Milan, fiul lui Culiță Sterp și al Danielei Iliescu

Publicat pe

În urmă cu doar o zi, Culiță Sterp și-a botezat băiețelul. Ileana Sterp, sora artistului, a fost nașa lui Milan și cea care a postat mai multe imagini de la eveniment. De asemenea, foștii colegi de la Survivor România, dar și prietenii cântărețului au fost la petrecere. Vă prezentăm imagini de la botezul micuțului Milan.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mare petrecere în familia lui Culiță Sterp. Cântărețul și-a botezat băiețelul, iar petrecerea a ținut până dimineața. Printre persoanele invitate la eveniment au fost Irisha, Sorin Pușcaș, Andrei Ciobanu, Cucu, dar și Ștefan Ciuculescu. Pe conturile de socializare, aceștia au postat primele imagini.

De asemenea, atmosfera a fost întreținută de Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, care au oferit un spectacol pe măsură.

Citește și: Cum și-a dat Culiță Sterp seama că fosta iubită îl înșela:„Eu nu sunt genul care sa dea intr-o femeie, dar…’

Citește și: Cum se înțeleg Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, la 2 ani de la divorț:'Am ajuns într-o fază…'

Citește și: Cristina Șișcanu și-a retras fetița de la grădiniță din cauza cazurilor de COVID-19:„Am fost foarte inspirați’

Citește și: Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile de la Bravo, ai stil! au iubit același bărbat.Ambele s-au despărțit de el

Culiță Sterp și-a botezatul fiul

A fost petrecere mare pentru Culiță Sterp, în urmă cu doar o zi. Alături de iubita sa, dar și de fiul său a mers la biserică pentru creștinarea micuțului. Cea care l-a botezat pe Milan a fost chiar sora artistului, alături de soțul ei.

După ce a avut loc ceremonia de la biserică și micuțul a fost creștinat, petrecerea s-a mutat la un restaurant, acolo unde invitații s-au distrat până dimineața.

Culiță Sterp i-a avut alături de toți oamenii apropiați și a ținut să se ocupe de întregul eveniment până la ultimul detaliu. Decorul ales a fost în nuanțe de alb și verde, la fel ca ținutele purtate de el și fiul său.

De asemenea, pentru meniu a ales brânzeturi fine, somon afumat, salate de tot felul, însă și rețete inedite, cum ar fi para fiartă în vin sau rulada de pui cu hribi, notează WOWbiz.

Totodată, fostul concurent de la Survivor România și-a dorit să-i cânte Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, unii dintre cei mai apreciați artiști de la momentul actual. Petrecerea a continuat până dimineață, iar invitații s-au bucurat alături de familia Sterp.

Și-a chemat tatăl la botez

Mama Geta și tatăl artistului au divorțat cu ani în urmă, iar relația lui Culiță cu părintele său a fost mai rece. Însă, după o perioadă în care nu s-au văzut, cântărețul a decis să meargă și să-l invite la unul dintre cele mai importante evenimente din viața sa, botezul fiului său.

 „Acum să vedem.Mama a zis că dacă vine el, s-ar putea să nu vină ea. După cum bine știți, ei s-au separat de vreo 10 ani. Acum o să vedem ce o fi, noi sperăm să vină amândoi și să nu facă copilării de genul. Sunt oameni mari, sunt maturi. Fiecare dintre ei e liber oarecum să aleagă ce să facă în viață.”, a declarat Culiță Sterp în vlogul său.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter