Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile de la Bravo, ai stil! au iubit același bărbat. Ambele s-au despărțit de el

Publicat pe

Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile de la Bravo, ai stil! au iubit același bărbat. Acum, cele două au fost puse „față-n față', participând amândouă în cadrul emisiuniii de pe Kanal D. Așadar, pe lângă pasiunea pentru modă și stil, le leagă și alt lucru, ce ține de sfera personală. Amândouă s-au despărțit de Bruno Vlad, după două povești frumoase de iubire.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile de la Bravo, ai stil! au iubit același bărbat, în trecut. Cea dintâi are un copil fostul partener, Bruno Vlad, iar cea de-a doua a fost și căsătorită cu el, în 2015. Astfel, deși s-au iubit cu patimă, ambele au ajuns să se despartă de el. Bărbatul este cunoscut în lumea mondenă, jucând rolul de ispită la Insula Iubirii, pentru o scurtă perioadă.

Nicoleta Dragne este noua concurentă de la Bravo, ai stil! În emisiune, ea a întâlnit-o pe Mădălina Pamfile, cea care s-a iubit în trecut cu fostul ei partener. La un moment dat, amândouă au fost îndrăgostite de Bruno Vlad, cunoscut ca ispita de la Insula Iubirii. Mădălina Pamfile a fost și măritată cu el, dar ulterior au divorțat.

Citește și: Cine este Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil!A fost ispită la Insula Iubirii

Citește și: Cum s-a vindecat Nicoleta Dragne, de la Insula Iubirii, de depresia postnatală:”Parcă ai un început de retard, așa te comporți!”

Citește și: Mesajul lui Florin Dumitrescu, după moartea lui Sissoko de la Masterchef:„Cel mai cald om…'

Citește și: Războiul declarațiilor între prima soție a lui Reghe și Anamaria Prodan:„A avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele'

Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile de la Bravo, ai stil! au iubit același bărbat

Mădălina Pamfile și fostul partener al Nicoletei Dragne s-au căsătorit, în secret, în anul 2015. Evenimentul a fost unul restrâns, dorindu-și să păstreze discreția. La fel s-a întâmplat și când au divorțat, având în vedere că puțini au știut când s-a petrecut separarea. în prezent, ea e măritată cu un om de afaceri albanez și e mamă a două fetițe superbe.

Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! este o mamă singură, după ce ea și fostul ei iubit, Bruno Vlad, s-au despărțit. Au format un cuplu timp de aproape doi ani, iar din dragostea lor a rezultat băiețelul lor, Vladimir. Deși nu mai sunt împreună, ambii își petrec timpul cu micuțul lor, ca niște părinți responsabili, dovadă fiind imaginile de pe conturile lor de socializare.

Nicoleta Dragne, despre participarea la Bravo, ai stil!

Nicoleta Dragne s-a arătat foarte încântată de participarea la Bravo, ai stil. Are de gând să-și învingă emoțiile, atunci când e în centrul atenției, și e pregătită să învețe lucruri noi în materie de modă.

„Pentru mine, participarea la Bravo, ai stil! este mai mult un pariu pus cu mine, unul care să învingă emoțiile atunci când sunt în centrul atenției. De asemenea, este o provocare în ceea ce privește stilul meu vestimentar.

Aici am ocazia să îmbrac ținute pe care nu le-aș purta în mod normal și cu siguranța pot să ies din zona mea de confort. Atât o provocare, cât și o lecție având în vedere faptul că am ocazia să deprind informații corecte legate de stil', a declarat Nicoleta Dragne, potrivit wowbiz.ro.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter