Cine este Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! A fost ispită la Insula Iubirii

Publicat pe

Cine este Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! O nouă concurentă a pășit în competiția Bravo, ai stil! După ce Carmen Negoiță a fost eliminată recent, o altă tânără vedetă își încearcă norocul către marele premiu, în cadrul emisiunii de pe Kanal D. Este vorba despre Nicoleta Dragne, cea care a fost ispită la Insula Iubirii. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! Astăzi, telespectatorii Kanal D vor avea parte de o mega-surpriză! Emisiunea Bravo, ai stil! va avea o nouă concurentă, după eliminarea lui Carmen Negoiță. Nicoleta Dragne, cunoscută ca ispită lnsula Iubirii, a arătat din nou că nu spune „NU' provocărilor.

Cine este Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! A fost ispită la Insula IubiriiCine este Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! A fost ispită la Insula Iubirii

Cine este Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! Sâmbătă seara, în timpul galei eliminatorii de pe data de 16 octombrie, Carmen Negoiță a fost cea care a părăsit competiția Bravo, ai stil! La scurt timp după plecarea ei, s-a aflat că Nicoleta Dragne va participa în concurs. Blondina este pregătită să dea tot ce-i mai bun și să-i încânte pe jurați, dar și pe cei de acasă prin aparițiile sale.

Citește și: Ruxi și Anda Adam s-au certat la Bravo, ai stil:„Suferințele de orgoliu…'

Citește și: Cu ce s-a ocupat Otniela de la Bravo, ai stil! înainte să apară la TV:„Am acceptat, deși nu făcusem în viața mea…'/ EXCLUSIV

Citește și: Vasile Muraru dezvăluie cum se simte Alexandru Arșinel după COVID:„Atâtea probleme…'

Citește și: Cât încasează Cleopatra Stratan la un concert.Mai mult decât tatăl și soțul împreună

Cine este Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil!

Cine este Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! Multă o lume o știe pe Nicoleta Dragne de la Antena 1. În urmă cu câțiva ani, ea a avut rolul de ispită în emisiunea Insula Iubirii. Blondina este mamă de băiat, după ce a născut în august anul trecut. L-a adus pe lume prematur, dar, din fericire, micuțul a fost și este sănătos.

Nicoleta Dragne e foarte încântată de noul proiect din care face parte. Bravo, ai stil! îi oferă șansa de a-și dezvolta și exprima pasiunea pentru modă, dorind să demonstreze că e o femeie stilată, la fel ca restul concurentelor. Potrivit WOWbiz.ro, ea va face furori încă din prima ediție.

Sursa menționată anterior notează că Nicoleta Dragne a lăsat-o mască pe Raluca Bădulescu, încă de la prima apariție. Jurata va spune uimită: „În niciun sezon, nimeni nu a făcut asta!'. Tânăra le va propune provocare „adversarelor' sale, iar dacă vreți să vedeți despre ce este vorba, trebuie să fiți cu ochii pe Kanal D, miercuri, de la 22:30.

Carme Negoiță a fost eliminată de la Bravo, ai stil!

Carmen Negoiță a plâns în momentul în care a fost eliminată la Bravo, ai stil! Dacă atunci nu a dat prea multe declarații, ulterior, ea a făcut mai multe afirmații pe contul ei de Instagram. Vedeta le-a mulțumit întâi tuturor celor care au susținut-o și că nu-i pare rău că a plecat.

„Vreau să vă mulțumesc din suflet că ați fost alături de mine în această perioadă. Vreau să vă spun că sunt împăcată cu faptul că am ieșit din competiție. Nu am reușit să spun foarte multe cuvinte la final. Când am starea aia, eu nu mă pot opri din plâns. Mai ales când fetele au început să mă aplaude. Sunt foarte mulțumită pentru faptul că am părăsit competiția. Nu era de mine, locul nu îmi pria absolut deloc.

Mi-ați scris foarte mulți că vreți să rămân acolo, să fac ținute. De aceea am încercat în ultimele săptămâni. Sunt mulțumită de mine, chiar dacă comentariile juraților m-au lăsat mască de multe ori(…) Sper că vouă v-a plăcut, mai ales în ultimele două săptămâni. Eu nu mă regăseam', a spus Carmen Negoiță, la Instastory.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter