Mihaela Rădulescu a pozat nud pentru VIVA!, la 52 de ani: Un manifest despre asumare și sinceritate / EXCLUSIV

Publicat pe

Când am aflat că va fi detectiv la „Masked Singer România, mi-a încolțit imediat în minte ideea de a face o nouă copertă cu Mihaela Rădulescu. Și, pornind de la titlul emisiunii, a venit și conceptul – Mihaela Rădulescu… își dă toate măștile jos! Un manifest despre sinceritate, asumare, despre cum să trăiești liber și împăcat cu tine însuți, chiar dacă viața nu a fost întotdeauna darnică sau ușoară. Mereu provocatoare și surprinzătoare, vedeta PRO TV a acceptat să recreeze coperta VIVA! din mai 2006, devenind astfel prima vedetă din România care pozează nud, pe coperta unei reviste, la vârsta de 52 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bună, Mihaela! Îți dai seama cât de greu îmi este să fac acest interviu, având în vedere că… te și admir, îți și știu cam toată viața, vreau totuși să descopăr și lucruri noi despre tine, dar și să învățăm de la tine, din experiența ta, cu bune și cu rele… BAșdar, în afară de faptul că te-am văzut îndrăgostită, pe Instagram, și profesionistă, la TV, ce mai faci?

Chiar acum trăiesc o perioadă extrem de agitată, de la bocanci la tocuri, cum îmi place mie. Filmări, ședințe foto, show-uri aviatice, evenimente spectaculoase, valize, avioane, elicopter, motor, cald, frig, ploaie, caniculă… tot tacâmul. Am dormit mai mult prin hoteluri decât în patul de acasă, dar e fix ce aveam nevoie, după pauza asta în care ne-am trezit toți fără scăpare.

Mihaela Rădulescu a pozat nud pentru VIVA!, la 52 de ani: Un manifest despre asumare și sinceritate / EXCLUSIVMihaela Rădulescu a pozat nud pentru VIVA!, la 52 de ani: Un manifest despre asumare și sinceritate / EXCLUSIV

Mihaela Rădulescu își dă toate măștile jos

Ești detectiv la „Masked Singer România. O misiune grea, de altfel.
Spune-mi, dacă ar fi să-ți alegi o mască, pentru ce ai opta? Și de ce?
Și, dacă ar trebui să-ți alegi și o melodie care să te reprezinte, acum,
ce ai cânta?

N-ai idee cât îmi place treaba asta și cât m-a acaparat mental – toată viața de om de televiziune am știut ce invitați o să am și trebuia să le fac fișa de documentare, să adun date despre ei, ca să fiu pregătită de interviu. Aici e fix invers – am date și… nicio idee despre cine e invitatul. Treabă complicată, dar atât de interesantă. Mi-aș fi ales probabil o mască funny sau un contre-emploi, ceva total opus mie. Cât despre melodie, m-aș fi dus spre piese românești, avem atâtea voci bune și atâția artiști grozavi.

Citește și: De ce nu îl aduce Mihaela Rădulescu pe Felix Baumgartner în România:”Aici e un teren minat”

Citește și: Unde locuiește Mihaela Rădulescu atunci când vine în România:„Nu mai am nimic aici'

Citește și: Ce cadou a primit Olivia Steer la 17 ani de căsătorie cu Andi Moisescu:„Când e dragoste reală și puternică…'

Citește și: Gabriela Prisăcariu a publicat fotografii în timp ce-și alăptează bebelușul.Nu se mai teme de critici!

Mihaela Rădulescu: „Măștile ar fi o soluție grozavă pentru a mai scoate adevărul din noi'

Aș vrea să mergem mai departe cu subiectul cu măștile… Ce măști ți-ai fi ales la 20, 30, 40 de ani? Explică-ne și de ce…

Bine, ne jucăm de-a măștile – la 20 de ani, gândindu-mă la cât visam atunci, aș fi ales o mască de super-erou, gen… Superman, WonderWoman, aveam mult mai puțină minte decât vise. Pe la 30 aș fi fost deja pregătită să intru în pielea unui personaj mai realist, dar tot motivant – Amelia Earhart, de exemplu. La 40, m-aș fi distrat din nou cu o mască veselă, plină de viață, poate Mowgli, din „Cartea Junglei, că tot era preferatul lui fii-miu și eram deja mamă. Fiecare perioadă are farmecul ei și măștile ar fi o soluție grozavă pentru a mai scoate adevărul din noi.

Mihaela Rădulescu: „Nu am mai vrut să aflu răspunsul la întrebarea „da ce-o să zică lumea?

Eu anticipez deja cum vei răspunde la întrebarea asta, dar vreau să știe și cititorii. Ce înseamnă și cum tratezi tu controversa, în viața profesională, în viața de persoană publică? Mă refer la momentele în care ai făcut spectacol, la „Românii au talent, la pozele îndrăznețe alături de iubitul tău și, de ce nu?, chiar și la fotografiile din revista noastră…

Nu știu cine nu s-a prins încă, dar repet pentru cei din ultima bancă – când am descoperit ce tare e să fii TU însăți, am început să fiu un om LIBER, o femeie care a aflat cine e și ce vrea. Asumarea asta proverbială a mea e consecința minunată a faptului că nu am mai vrut niciodată să aflu răspunsul la întrebarea „da ce-o să zică lumea?, știi tu, întrebarea aia care a ucis atâtea vise și a distrus atâtea vieți. În calitatea mea de mare iubitoare de viață și de fană totală a libertății apetisante de trai după cum am chef, vă spun clar că merită abordarea. Sărbătorim, cu acest shooting, două decenii de colaborare cu fotograful meu preferat, Marius Bărăgan, cu care am făcut și primul nud artistic din viața mea.

Mihaela Rădulescu: „Nudul de acum e despre lupta cu o mentalitate prăfuită'

Nimic gen Playboy, ci doar nuditatea aia expresivă și… controversată, cum îi șade bine oricărui demers artistic. Și mie. (zâmbește) Nudul de acum 20 de ani a fost un mega boom de presă, iar condiția cu care am acceptat ideea a fost de a dona încasările copiilor cu boli incurabile de la Hospice Casa Speranței. Cu alte cuvinte, m-am dezbrăcat cu bucurie și cu satisfacția că gestul meu va conta, oricâte critici mă vor pune la zid. Îmi place la zid. Am stat de multe ori și am zâmbit de acolo, privind la toți cei care se agitau împotriva mea. Face parte din decorul meseriei mele.

Nudul de acum e despre altceva – e despre lupta cu o mentalitate prăfuită, care așază femeile de vârsta mea pe un fel de bancă de rezerve a societății sau, și mai rău, pe o linie moartă, profesional și… în general. Eu și atâtea alte femei grozave de aceeași generație PUTEM, IUBIM, MERITĂM, ȘTIM ȘI SUNTEM MINUNATE, trebuie doar să ne vedeți cu adevărat, nu să ne judecați după niște cifre anoste. În toată viața mea nu m-am simțit mai în formă, mai stăpână pe simțurile și dorințele mele, mai frumoasă, mai puternică, mai iubită și mai… imună la părerea celorlalți.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE OCTOMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter