De ce nu îl aduce Mihaela Rădulescu pe Felix Baumgartner în România: "Aici e un teren minat"

Publicat pe

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu de 7 ani și, cu toate acestea, vedeta încă nu și-a adus iubitul în România. Pentru asta are și un motiv bine întemeiat, despre care a vorbit recent pentru prima oară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu din 2014, iar discreția care a înconjurat povestea lor de dragoste i-a făcut pe mulți să tragă tot felul de concluzii. În ultima vreme s-a speculat tot mai des că vedeta și iubitul ei s-au despărțit, pentru că cei mai mulți așteptau o căsătorie, care pare să nu mai vină. Mai mult, Mihaela își ține iubitul departe de ochii indiscreți, iar faptul că nu l-a adus niciodată în România a dat loc la și mai multe speculații.

De ce nu îl aduce Mihaela Rădulescu pe Felix Baumgartner în România: "Aici e un teren minat"De ce nu îl aduce Mihaela Rădulescu pe Felix Baumgartner în România: "Aici e un teren minat"

De ce îl ține Mihaela Rădulescu departe pe Felix Baumgartner de România

Deși formează un cuplu de 14 ani, Mihaela Rădulescu nu l-a adus niciodată pe Felix Baumgartner în România. Iar pentru asta are un motiv bine întemeiat, despre care a vorbit acum pentru prima oară. Vedeta a reușit până acum cu succes să-și țină iubitul departe de țară, iar asta deoarece există o mulțime de „binevoitori” care și-au propus să le pună relația la încercare.

„Toată populația de hateri din România i-a scris lui Felix diverse, pe rețelele de socializare, tot felul de porcării despre mine. Ce nu știu ei este că Felix întotdeauna mi le arată. Mi le arată, mi le trimite. În engleză, în germană au încercat… toate variantele. S-au încercat inclusiv variante de trimis poze sexy… de diverse persoane publice. Săracii, habar n-aveau… dar cineva a făcut tot felul de încercări doar-doar Felix o răspunde ceva. Râdem și astăzi de ele. Se întâmplă până și în ziua de azi. De aceea îl și feresc eu foarte mult de România.

De aceea nu acceptă nicio invitație aici. Pentru că s-a convins și singur că aici e un teren minat din punctul ăsta de vedere. Și noi trăim fericiți în alte părți, fără să avem intercațiuni cu locul acesta”, a declarat Mihaela Rădulescu, pentru Ciao.ro.

Citește și: Mihaela Rădulescu spune adevărul despre relația cu Felix Baumgartner, după șase ani de iubire: „Am stat foarte mult despărțiți”

Citește și: Felix Baumgartner, prima declarație după ce s-a spus că s-a despărțit de Mihaela Rădulescu! Cum a reacționat când a văzut pictorialul din VIVA!: „O regină…”

Citește și: INNA dezvăluie secretul relației cu Deliric, după 8 luni împreună: „Sunt câteva ingrediente de bază”/ EXCLUSIV

Citește și: Teo, mărturisiri dureroase la 10 ani de când a fost la un pas să-și piardă viața: „Nu aș fi putut supraviețui dacă…”/ EXCLUSIV

Citește și: Scandal după ce Philip a aflat că Berna de la Puterea Dragostei are un nou iubit: „Mi-e teamă că mă omoară'

Recunoaște că a fost geloasă

La 52 de ani, Mihaela Rădulescu este o femeie superbă, o inspirație pentru doamnele și domnișoarele de orice vârstă. Deși este o persoană extrem de sigură pe calitățile fizice, și nu numai, cu care a fost înzestrată, de-a lungul vieții nici ea nu a fost scutită de crizele de gelozie. Ajunsă la maturitate, Mihaela Rădulescu își trăiește mult mai relaxat, acum, relația cu Feliz Baumgartner.

„Am făcut toate formele de gelozie. De la țipat, trântit, plecat căutat, adică… toate alea. Dar recunosc că erau undeva la începutul vieții mele, să zic așa, în tinerețe.

M-am deșteptat destul de devreme, să știi, nu mai știu de la cine și de la ce. Dar m-am deșteptat. Acum aș putea să zic că sunt prea relaxată chiar. Acum am reclamații pe invers, că nu mă interesează, de ce nu sun noaptea… Cred că am descoperit la un moment dat că gelozia chiar e o prostie. Și că nu e nici pe departe un condiment, cum se credea odată. Cred că pur și simplu e o prostie care strică foarte tare”, a mai adăugat Mihaela Rădulescu, pentru aceeași sursă.

De ce nu se căsătoresc Mihaela și Felix

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner nu simt nevoia să să căsătorească și sunt fericiți așa cum sunt. Diva de la Monaco a declarat că nu mai este la vârsta primilor fiori în dragoste, a văzut cum este să fii căsătorită și nu simte nevoia să facă acest pas acum.

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familia tradițională românească.

Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România.

În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!’, a mărturisit bruneta în emisiunea „Vorbește lumea’, de la Pro TV.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter