Scandal după ce Philip a aflat că Berna de la Puterea Dragostei are un nou iubit: „Mi-e teamă că mă omoară”

Publicat pe

Berna și Philip s-a cunoscut la Puterea Dragostei, iar relația lor a fost una marcată de despărțiri și împăcări, până ce și-au spus „adio' definitiv. Acum, Bernadett și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat. Potrivit spuselor ei, Philip nu a reacționat bine când a aflat și de atunci o tot amenință prin intermediul altor persoane.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Berna și Philip Albu au avut o relație cu năbădăi în sezonul doi al emisiunii Puterea Dragostei, de la Kanal D. Nici după ce au părăsit casa din Turcia, nu au reușit să ajungă la un numitor comun. După mai multe despărțiri și împăcări, cei doi ajuns să se despartă definitiv. Ba chiar, berna l-a acuzat pe Philip că a fost agresiv cu ea de câteva ori.

Scandal după ce Philip a aflat că Berna de la Puterea Dragostei are un nou iubit: „Mi-e teamă că mă omoară'Scandal după ce Philip a aflat că Berna de la Puterea Dragostei are un nou iubit: „Mi-e teamă că mă omoară'

Da, m-a agresat de câteva ori. Ne-am despărțit, am încercat să fiu cât mai discretă. Dar, acum, nu mai pot', a spus Berna de la puterea Dragostei, pentru Fanatik.

Aceasta spune că situația s-a agravat de când ea a început o nouă relație. Berna are o relație cu un tânăr, Radu. „El se poartă foarte frumos cu mine, nu l-am auzit niciodată să vorbească urât, nu mă pune în situații dificile sau jenante', a mai spus fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

Citește și: Cu cine se iubește Berna de la Puterea Dragostei!Primele imagini cu noul ei iubit

Citește și: Philip de la Puterea Dragostei, după ce Berna l-a acuzat că a bătut-o:„Mi-a zis că mă iubește'

Citește și: Cum a reacționat Jador când s-a întâlnit cu Ella la mare:„Era cu un băiat'

Citește și: Ce compromisuri a făcut Tibi Clenci, juratul de la Bravo, ai stil, pentru a ajunge celebru:„Nu m-am jucat!'

Berna de la Pueterea Dragostei: „De atunci trăiesc în teroare'

Totuși, se pare că Philip nu este foarte fericit cu faptul că Berna de la Puterea Dragostei are un nou iubit. Fosta concurentă de la show-ul matrimonial spune că acesta o hărțuiește, însă nu în mod direct, ci prin intermediul altor persoane. Aceasta a pus mâna pe câteva înregistrări în care Philip își îndeamnă cunoscuții să îi transmită o serie de mesaje agresive.

A aflat că am un nou iubit și de atunci trăiesc în teroare', a declarat Berna de la Puterea Dragostei.

Berna este terifiată și a afirmat că a început să se teamă pentru viața ei, crezând că poate amenințările lui Philip se vor transforma în fapte.

Nu mai rezist, mi-e teamă că mă omoară, mă tot amenință. Mi-e frică să nu mă bată, să nu îmi facă ceva. Acum, și când ies din casă sunt mai atentă, mi-e frică să nu apară de undeva să îmi facă ceva', a mai declarat Berna, de la Puterea Dragostei.

Berna de la Puterea Dragostei: „Cum a aflat că am pe altcineva, a început teroarea'

Berna spune că nu a dorit niciodată să vorbească despre tot ceea ce i-a făcut Philip pentru că a sperat că o va lăsa în pace. Totuși, de când acesta a aflat că ea are pe altcineva, pentru Berna „a început teroarea'

Nu am vorbit niciodată despre ce mi-a mai făcut cu adevărat, nu am dat detalii cu privire la ceea ce am îndurat din partea lui, am crezut că după ce ne-am despărțit mă va lăsa în pace. Dar, cum a aflat că am pe altcineva, a început teroarea', a mai mărturisit Bernadett.

Berna și-a pierdut și contul de Instagram, care îi aduce venituri substanțiale. Aceasta crede că tot Philip se află și în spatele acestui incident.

„Nu am reușit să îmi recuperez acel cont, am fost nevoită să îmi fac altul. Dar, pe atunci, m-am gndit să nu fac vîlvă, să las lucrurile așa cum sunt. Dar, acum, chiar nu mai pot', a mai spus Bernadett de la Puterea Dragostei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter