Nicola, dată cu capul de geam, în autobuz: „Eram umflată. Am simțit că mi s-a zdruncinat creierul”

Publicat pe

Nicola a fost dată cu capul de geam, în autobuz. Asta susține frumoasa cântăreață că s-a întâmplat recent, chiar în Capitală. Vedeta a povestit, pe-ndelete, prin ce momente cutremurătoare a trecut, sub ochii celorlalți călători. Iată cine este vinovat de toate acestea! Detalii înfiorătoare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nicola a fost dată cu capul de geam, în timp ce mergea cu autobuzul, pe străzile Capitalei. Vedeta a mărturisit că în urma incidentului, s-a ales cu niște lovituri la nivelul capului, dar și la față. În plus, ce a indignat-o și mai tare pe artistă a fost faptul că vinovatul nici măcar nu s-a obosit să-și ceară scuze. Cântăreața are și martori, la scenă fiind de față și restul călătorilor din mijlocul de transport.

Nicola, dată cu capul de geam, în autobuz: „Eram umflată. Am simțit că mi s-a zdruncinat creierul'Nicola, dată cu capul de geam, în autobuz: „Eram umflată. Am simțit că mi s-a zdruncinat creierul'

Artista și-a povestit drama public, la o emisiunea TV. Alaltăieri, pe data de 31 august, vedeta a luat autobuzul pentru a se deplasa mai rapid prin București. Nu a luat nici măcar o secundă în calcul experiența terifiantă ce avea să urmeze. Potrivit spuselor sale, după ce șoferul mijlocului de transport ar fi frânat brusc, cântăreața s-a lovit foarte tare cu fața și capul de geam.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Paris, fiica lui Michael Jackson, la 23 de ani

Citește și: Marius Manole, mărturisiri dureroase despre lupta cu depresia, în pandemie:„Am ieșit din ea cu pastile'

Citește și: Teo, mărturisiri dureroase la 10 ani de când a fost la un pas să-și piardă viața:„Nu aș fi putut supraviețui dacă…'/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Chilian, despre secretul piesei Iubi:„Așa le zic tuturor femeilor, ca să nu le mai încurc numele'

Nicola, dată cu capul de geam, în autobuz

Astfel, din păcate, Nicolei i s-a umflat imediat fața, în urma loviturilor. Ba mai mult, durerea resimțită a fost una chinuitoare, ce i-a dat serioase bătăi de cap. În plus, nu doar ea ar fi fost afectată de șoferul neatent, ci și alți oameni din autobuz. Mulți dintre ei au căzut la podea. Cu toate astea, niciunul dintre ei nu a susținut-o atunci când cântăreața a vrut să-l pună la punct pe conducătorul auto.

Nicola a mărturisit că s-a lovit atât de tare de geam, în urma frânei pusă de șofer, încât a simțit că parcă i s-a zdruncinat creierul. A fost nevoită să stea o perioadă cu gheață pe față, pentru că risca să i se învinețească.

„Am făcut cunoscut faptul că eu circul destul de des cu mijloacele de transport public în comun și astăzi am avut parte de un episod foarte rău. Aș fi trecut cu vederea, dacă nu se întâmpla ceea ce a urmat după.

Șoferul a pus o frână neașteptată pentru toată lumea din autobuz. Toată lumea a venit spre față, acolo unde eram eu. Mulți au căzut pe jos. Eu eram umflată, am stat cu gheață pe față ca să nu se învinețească. Am simțit că mi s-a zdruncinat creierul, am dat cu fața de geam', a povestit Nicola la Antena Stars, conform spynews.ro.

„Nici măcar nu a venit să-și ceară scuze'

În loc să-și verifice călătorii, în urma gestului său, șoferul nu ar fi avut nicio reacție. Nicola s-a arătat indignată că bărbatul nici măcar nu și-a cerut scuze. Ba mai mult, când i-a reproșat asta, conducătorul auto s-ar fi arătat a fi nepăsător. La fel au fost și ceilalți oameni, care nu au sprijinit-o deloc pe cântăreață, fapt ce a scos-o din sărite.

„Iar șoferul, care stătea foarte relaxat, nici nu a venit să-și ceară scuze, nu a venit în autobuz să ridice omul de pe jos, iar când i-am spus acest lucru a avut o reacție de nepăsare.

El a văzut ce s-a întâmplat, dar cu toate acestea nici măcar scuze nu și-a cerut și oricum doar eu mă certam cu el, nu a intervenit nimeni', a adăugat cântăreața.

Nicola: „Nu știu unde să-l reclam'

Având în vedere că în urma incidentului a rămas cu sechele la nivel fizic, cât și psihic, iar șoferul nu ar fi avut deloc un comportament firesc, Nicola ar vrea să-l reclame. Nu știe însă unde. Astfel, din instict, prima dată i-a venit să posteze întâmplarea pe rețelele sociale.

„Nu știu unde să-l reclam, ce mi-a venit pe moment a fost să postez pe Facebook', a conchis ea.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter