Cum a reacționat Jador când s-a întâlnit cu Ella la mare: "Era cu un băiat"

Publicat pe

Jador și Ella s-au îndrăgostit unul de altul la Puterea Dragostei, însă relația lor, una cu năbădăi, nu a durat mult. Deși nu mai formează de multă vreme un cuplu, cu siguranță amintirile au rămas. Iată cum a reacționat Jador când s-a întâlnit cu fosta iubită la mare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Între Jador și Ella a existat o relație incendiară la Puterea Dragostei și, chiar dacă s-au despărțit, drumurile lor s-au intersectat ulterior de mai multe ori. Fanii lor însă nu sunt convinși nici acum că între ei nu mai există sentimente, chiar dacă, ulterior despărțirii, între Ella și Jador au existat mai multe conflicte, fiecare făcând declarații neașteptate. Asta în pofida faptului că amândoi, între timp, și-au găsit alți parteneri de viață…

Cum a reacționat Jador când s-a întâlnit cu Ella la mare: "Era cu un băiat"Cum a reacționat Jador când s-a întâlnit cu Ella la mare: "Era cu un băiat"

Jador s-a întâlnit cu Ella la mare

După ce relația ei cu Jador a fost extrem de mediatizată, Ella a devenit mult mai discretă în privința vieții personale, așadar se știu prea puține despre noul bărbat din viața ei. La rândul lui, Jador este extrem de rezervat atunci când este întrebat despre viața sa amoroasă actuală.

Citește și: Georgiana și Jador s-au împăcat, din nou! Tatăl artistului: „Au decis să schimbe puţin strategia”

Citește și: Jador suferă enorm după Georgiana, dar nu mai vrea să se împace cu ea!'O iubesc nespus, dar…'

Citește și: Jador, adevărul despre relația cu Georgiana, după ce s-au văzut de câteva ori: „E geloasă'

Citește și: Naomi și Florin Ristei, dezvăluiri despre începutul relației: „Mi-am depășit un pic rușinea și am făcut eu primul pas'/ EXCLUSIV

Citește și: Tatăl Simonei Halep, detalii despre nunta fiicei lui cu Toni Iuruc. Cum se înțelege cu viitorul ginere

Iată însă că viața i-a făcut din nou pe cei doi foști iubiți să se întâlnească, absolut întâmplător, la mare. Jador și-a văzut fosta iubită și ar fi vrut să meargă să-i vorbească, însă, dat fiind că era însoțită de actualul bărbat din viața ei, a preferat să nu-și facă simțită prezența.

„Am văzut-o pe Ella la mare, era cu un băiat. Am vrut să o salut, dar îmi era aiurea. Nu am treabă cu ea', a declarat Jador în exclusivitate pentru WOWbiz.ro

Este sau nu Jador într-o relație?

Nu e un secret pentru nimeni că Jador este un bărbat extrem de curtat de femei, iar acesta a și fost unul dintre motivele pentru care relația dintre el și Georgiana, femeia alături de care ar fi dorit să-și clădească un viitor, nu a rezistat. Artistul era decis să oceară de soție imediat ce s-a întors de la Survivor și își găsise și un naș, pe Cătălin Moroșanu, însă lucrurile n-au mers așa cum și-a dorit.

Recent, Romeo Dumitrache, tatăl artistului, a confimat că Jador și Georgiana s-au împăcat, de câteva luni chiar. Bărbatul susține că i-a auzit glasul fetei atunci când a mai vorbit la telefon cu fiul său și că numele ei apare în planurile de viitor ale fiului său. Jador este însă mult mai rezervat atunci când este întrebat despre situația sa amoroasă actuală… Artistul a mărturisit că momentan nu este într-o relație, ci doar în faza de tatonare.

„Eu vorbesc cu o fată, nu pot să mă bag așa în seamă cu fetele. Nu e iubita mea, doar vorbim. N-are rost să spunem, știe toată lumea', a mai mărturisit artistul pentru WOWbiz.ro. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter