Naomi și Florin Ristei, dezvăluiri despre începutul relației: „Mi-am depășit un pic rușinea și am făcut eu primul pas”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Naomi și Florin Ristei. Primul pictorial împreună. Nu e ușor să-ți găsești cuvintele în fața lor, întrucât ea este de o frumusețe răpitoare, care aproape că te lasă mut, iar el este un artizan al vorbelor, mereu în gardă și mereu pregătit să spună doar ceea ce își dorește el să se afle. Totuși, am putea spune că nu au fost chiar atât de zgârciți în declarații și ne-au împărtășit destul de multe detalii despre povestea lor de dragoste, încât să ne convigem că, da, mai există și suflete-pereche. Iată cum a început totul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Naomi și Florin, aceasta este prima voastră ședință foto și primul interviu amplu pe care îl acordați împreună, așadar să vă aștepați să vă descos, hahaha! Ce faceți, cum sunteți, cum v-a fost vara?

Suntem foarte bine, vara ne-a fost incendiară, o nebunie frumoasă, un
anotimp superb, al dragostei și apropierii. Pot să mai zic câteva clișee d-astea învechite, dar mă opresc aici. Suntem bine, mulțumim! (zâmbesc)

Naomi și Florin Ristei, dezvăluiri despre începutul relației: „Mi-am depășit un pic rușinea și am făcut eu primul pas'/ EXCLUSIVNaomi și Florin Ristei, dezvăluiri despre începutul relației: „Mi-am depășit un pic rușinea și am făcut eu primul pas'/ EXCLUSIV

Florin Ristei: „M-a fascinat din prima'

Pentru că, până acum, nu ați vorbit foarte mult despre relația voastră, haideți să o luăm cu începutul! V-ați cunoscut pe scena „X Factor… Cum vă amintiți acum acele momente? Putem spune că a fost măcar o scânteie, la prima vedere? Ca să nu folosesc cuvinte mari, precum dragoste…

Florin: Pai… nici de acum n-o să vorbim foarte mult despre relația noastră, pentru că de-asta e „a noastră și ne place să o ținem intimă. Cu siguranță „X Factor a fost „triggerul pentru relație, iar din partea mea a fost o atracție din prima. M-a fascinat! Cu siguranță ne amintim amândoi momentul de parcă a fost ieri!

Florin Ristei: „Am făcut eu primul pas'

Eu cred că lui Florin a început să-i bată mai repede inima când ai
apărut tu pe scenă, Naomi. Îmi amintesc foarte clar momentul în care Ștefan Bănică a criticat puțin prestația ta muzicală, iar Florin a hotărât să faceți un duet… Putem considera acela ca fiind primul pas pentru ce avea să fie?

Da, pentru prima dată mi-am depășit un pic rușinea și am făcut eu primul pas. Pasul a fost destul de natural, pentru că eram în elementul meu, pe scenă, iar asta m-a împins să am puțin curaj.

Citește și: Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit!Evenimentul a avut loc în secret

Citește și: Florin Ristei, adevărul despre relația cu Naomi Hedman.Juratul X Factor a dus-o să-i cunoască mama

Citește și: Cum se simte Larisa Iordache după accidentarea de la Jocurile Olimpice:„Urmez un tratament cu…'. Când revine în competiții / EXCLUSIV

Citește și: Delia și-a dus nepoții în culise la X Factor.Copiii Oanei Matache au asistat la repetiții

Naomi Hedman: „Eu și Florin am fost naturali'

Așadar, ce s-a întâmplat la „X Factor am văzut și noi, dar v-aș ruga pe voi să ne povestiți mai departe. Ce s-a întâmplat între filmările „X Factor și momentul în care ați devenit un cuplu, oficial? Florin, te-ai chinuit mult să-i intri în grații? Să o cucerești?

Ca să răspund eu în locul lui Florin, nu trebuie nimeni considerat un
munte care trebuie cucerit sau vreun task care trebuie dus la bun sfârșit. Dacă trebuie să te chinui să-i fii cuiva pe plac, atunci probabil nu e persoana potrivită. Să fii autentic ar trebui să fie mai mult decât suficient, iar eu și Florin am fost naturali, a curs de la sine, în armonie. Fii cu cineva care face iubirea ușoară, chiar și în timpul unei pandemii! (zâmbește)

„Sufletele noastre se știau deja'

Naomi, spune-ne și tu cum l-ai perceput pe Florin în calitate de
jurat „X Factor și cum ai început, ulterior, să-l privești… cu alți ochi?

Mi-am dat seama din prima că e foarte natural, amuzant, pasionat și
profesionist în ceea ce face, iar apoi a devenit ființa mea preferată.

Cum a fost prima voastră întâlnire, în doi?

Prima noastră întâlnire a fost mai mult o recunoaștere la nivel inconștient, cred că sufletele noastre se știau deja.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE SEPTEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter