Cum se simte Larisa Iordache după accidentarea de la Jocurile Olimpice: "Urmez un tratament cu...". Când revine în competiții / EXCLUSIV

Publicat pe

Un minut de glorie pe cea mai înaltă treaptă a podiumului înseamnă luni și ani de pregătire, o luptă continuă și renunțarea la o copilărie și
o adolescență normale… Dar pentru Larisa Iordache, medaliată olimpică, mondială și europeană la gimnastică, a reprezentat drumul spre victorie. Un drum pe care, în ciuda obstacolelor, ar porni din nou fără ezitare, dacă ar avea de ales.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Bună, Larisa! Înainte de toate, spune-ne cum ești acum! Cum te simți? Ce sentimente te încearcă după Olimpiadă?

Bună! Pe zi ce trece, sunt din ce în ce mai bine! Încă mă încearcă glezna cu ceva dureri, însă sper să-mi treacă în scurt timp. Iar când vine vorba despre Jocurile Olimpice, încă am sentimente de dor. Mi-aș fi dorit să fi fost acolo, în finala de la bârnă, dar știu că în momentele acelea aveam dureri insuportabile.

Cum se simte Larisa Iordache după accidentarea de la Jocurile Olimpice: "Urmez un tratament cu...". Când revine în competiții / EXCLUSIVCum se simte Larisa Iordache după accidentarea de la Jocurile Olimpice: "Urmez un tratament cu...". Când revine în competiții / EXCLUSIV

Larisa Iordache: „Mă simt împăcată'

„Fără Larisa Iordache în finala olimpică!, a fost anunțul care a întristat o țară întreagă. Ba chiar lumea întreagă, aș îndrăzni să spun. Te-ai retras în lacrimi de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din cauza unei accidentări la gleznă. Știm că trebuie să fie dureros pentru tine să retrăiești acele momente, dar sunt sigură că cititorii și-ar dori să afle ce s-a întâmplat…

Din păcate, anunțul și momentul în sine au fost dureroase, pentru că știu cât am muncit, am tras de mine și mi-am investit timpul pentru acel moment. Dar mă simt împăcată, pentru că, efectiv, am epuizat orice resursă pentru a ajunge acolo.

Percepi totul ca pe un eșec? Că noi, nu, în niciun caz… Pentru noi, ești și vei rămâne fata noastră de aur, orice s-ar întâmpla…

Nu percep totul ca pe un eșec, sub nicio formă. Mai mult, mă gândesc că a fost o șansă nefructificată, pentru că nu am reușit să-mi arăt potențialul maxim încă o dată. Vă mulțumesc pentru cuvintele minunate, înseamnă enorm pentru mine!

Citește și: Larisa Iordache s-a retras din finala de la bârnă, de la Jocurile Olimpice:”Drumul meu este împietrit!”

Citește și: Larisa Iordache a ajuns la spital, după ce s-a calificat în finala de la bârnă, la Jocurile Olimpice

Citește și: Mihaela Rădulescu, despre iubitele lui Ayan, fiul ei:„E la vârsta la care partenerele se schimbă mai des'

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Giani Kiriță.Primele imagini cu cei doi, împreună

Cum se simte Larisa Iordache după accidentarea la JO

Ce semnifică, pe termen scurt, dar și pe termen lung, această retragere
pentru viitorul tău în gimnastică?

Este încă un hop pentru mine, însă mă determină să îmi depășesc limitele în viitoarea perioadă ce va urma în gimnastică!

Urmează o recuperare anevoioasă, bănuiesc. Ce spun medicii? Când crezi că te vei putea întoarce în sala de gimnastică?

Așa este! Medicii sunt optimiști, pot spune, sau cel puțin așa cred eu. Este clar că există o problemă reală acolo, însă nu mă las eu cu una, cu două. Urmez un tratament cu plasmă momentan și fizioterapie, am avut și câteva zile de pauză, iar luna ce urmează sper să revin în competițiile internaționale pentru pregătirea de la Campionatele Mondiale, ce vor avea loc în luna octombrie.

Larisa Iordache: „Nu m-aș certa niciodată cu Dumnezeu'

Larisa, crezi în destin, că așa a fost să fie? Ai dat vina pe ghinion, te-ai certat cu Dumnezeu? Cum percepi ce s-a întâmplat?

Cred în destin! Cred că totul se întâmplă cu un motiv. Nu m-aș certa niciodată cu Dumnezeu fiindcă știu că viața are un sens pentru fiecare dintre noi, iar oamenilor puternici li se dau momentele de genul acesta pentru a deveni și mai puternici sau pentru a învăța să se descurce în situațiile critice. Eu am învățat să iau totul așa cum vine și să pun în practică experiența pe care am acumulat-o până acum. Și sunt sigură că mai am foarte mult de învățat.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE SEPTEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter