Larisa Iordache s-a retras din finala de la bârnă, de la Jocurile Olimpice: "Drumul meu este împietrit!"

Publicat pe

Larisa Iordache nu va participa la finala olimpică de la bârnă, a anunțat Comitetul Olimpic și Sportiv Român într-o postare pe Facebook. Ulterior, Larisa Iordache a postat și ea un mesaj prin care își anunță retragerea și regretul că nu-și poate oferi această bucurie ei și oamenilor care o susțin și o iubesc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Gimnasta este accidentată la gleznă și participarea la finală nu ar face decât să-i agraveze problemele deja existente. Astfel, echipa Larisei a decis că cea mai bună variantă pentru ea ar fi retragerea.

Accidentată în calificări, Larisa Iordache a abandonat cu două ore înainte de startul finalei, cu ochii în lacrimi, după ce și-a dat seama că nu poate concura din cauza durerilor. Cotată cu șanse la medalie, Larisa Iordache a decis inițial că va concura, în ciuda entorsei metatarsiene de la piciorul stâng, suferită în sesiunea de calificări din 25 iulie.

Larisa Iordache s-a retras din finala de la bârnă, de la Jocurile Olimpice: "Drumul meu este împietrit!"Larisa Iordache s-a retras din finala de la bârnă, de la Jocurile Olimpice: "Drumul meu este împietrit!"

'Fără Larisa Iordache în finală olimpică! Problemele de la gleznă o împiedică pe Larisa să concureze azi. A încercat la încălzire câteva mișcări, dar ea nu poate împinge în picior, iar riscul unei accidentări e imens în aceste condiții. Toți suntem lângă ea! Capul sus, Larisa! Știm că în condiții normale ai fi luptat, ai fi arătat cât de frumoasă e gimnastica ta', arată postarea.

Larisa a venit în sala de concurs cu piciorul bandajat, dar a decis să renunțe și a părăsit sala în lacrimi. Fotoreporterul GSP, Raed Krishan, a fost prezent în sală și a surprins imagini emoționante cu Larisa Iordache.

„A încercat să facă aparatul, a mers în sală și a strâns din dinți, dar când a dat jos bandajele și-a dat seama că nu mai poate concura. S-a retras din finala de la bârnă. 

Încă o experiență nefericită pentru una dintre cele mai ghinioniste sportive din România. A avut de-a lungul carierei multe, multe ghinioane. N-a putut concura în finala de la bârnă, unde toți specialiștii spuneau că are șanse la medalie', a transmis reporterul GSP prezent la Tokyo pentru gsp.ro.

Mesajul Larisei Iordache, după retragerea din finala de la Tokyo

Nu vom înțelege niciodată de ce drumul pe care ni-l alegem este atât de dur cu noi în unele momente când ai nevoie să te lase să mergi liniștit spre ce vrei tu să faci. Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finala olimpică.

Din păcate, iar, drumul meu este împietrit… durerea asta de la gleznă pe care o simt este peste limita mea de suportabilitate ca om. Am vrut să o fac pentru mine. Pentru mine si pentru ființa care m-a împins pe drumul acesta, care din păcate nu mai este lânga mine și nu mai pot obține un cuvânt de încurajare de la ea…

Însa știu că am iubirea necondiționată a familiei mele. Vă iubesc!

Este greu, greu… pentru că de data asta chiar am crezut ca o să fie bine totul.Însa drumul nu se oprește aici cu această șansa nefructificată. Momentan pun puțină pauză și o iau de la capăt când o să fiu pregatită să reiau totul din punct de vedere psihic cât si fizic.

Antrenorilor mei vreau să le spun ca îi iubesc pentru ca indiferent de situație ei au crezut în mine și în tot ceea ce am facut.

Și pentru ca au pornit cu mine pe drumul acesta chiar când nu aveam pe nimeni lânga noi. Și vă apreciez pe voi, pe cei ce au sperat și m-au încurajat!”, a scris Larisa Iordache pe Facebook și a postat o fotografie în care plânge.

Citește și: Elena Marin, adevăruri nespuse despre relația cu Zanni:„Ne-am îmbrățișat și mi s-a părut…’/ EXCLUSIV

Citește și: Mădălin Voicu, după ce a fost jignit de Fulgy:„Este o persoană bolnavă’

Citește și: Carmen Negoiță și Olga Verbițchi participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Anterior, gimnasta, accidentată la gleznă, a transmis că este determinată să lupte pentru a-și împlini visul: o medalie olimpică.

„Mulțumesc fanilor pentru toată susținerea din ultimele zile, pentru gândurile pozitive și pentru încrederea pe care mi-o oferă și pe care mi-au oferit-o în ultimele zile. Sper din suflet să fim fericiți după finala la bârnă', a transmis pe 29 iulie Larisa Iordache, din Satul Olimpic.

Larisa Iordache a fost notată cu 14.133 în calificările de la Ariake Gymnastics Center.

Larisa Iordache a evoluat în prima subdiviziune a concursului și a părut că a avut o problemă la aterizare, la glezna la care a fost operată de mai multe ori la tendonul ahilean.

foto: Hepta, Facebook Larisa Iordache

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter